50 ΧΡΟΝΙΑ JESUS CHRIST SUPERSTAR/ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ LEAN ON ME ΤΩΝ MR.BIG

50 χρόνια ζωής έκλεισε η πραγματικά εξαιρετική και υπέρ πρωτοπόρα rock opera Jesus Christ Superstar και θα επανακυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις την 17η Σεπτεμβρίου 2021. Για όσους έχουν ξεχάσει(!!!) είναι η αυθεντική λονδρέζικη έκδοση με τη συμμετοχή τοι Ian Gillan. Οι καινούργιες εκδόσεις είναι remastered και θα διατεθούν σε 3πλό CD box set με σκληρόδετο βιβλίο 100 σελίδων, 2πλό βινύλιο και  2πλό CD. Στα ένθετα μπορείτε να διαβάσετε συνεντεύξεις των Ian Gillan, Andrew Lloyd Webber, Tim Rice, Murray Head και Yvonne Elliman.

To πολύ καλό άλμπουμ τους Lean Into It θα δουν οι Mr. Big να επανακυκλοφορεί στις 30 Ιουλίου remastered με πολλά bonus τραγούδια. Η πρώτη κυκλοφορία του είχε γίνει το 1991 και ήταν το δεύτερο άλμπουμ της καλής παρέας των Paul Gilbert, Eric Martin, Billy Sheehan και Pat Torpey κι είχε φθάσει στο  No.15 της Αμερικής με το single "To Be With You" να πηγαίνει στο Νο1 των μικρών δίσκων και το "Just Take My Heart" να σταματάει στο Νο16.

Το Lean Into It, περιείχε ακόμα τα "Daddy, Brother, Lover, Little Boy", "Alive And Kickin'" και "Green-Tinted Sixties Mind». Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε   , hybrid SACD, βινύλιο180gr και Hi-Res digital με bonus τα ακυκλοφόρητα «Stop Messing Around" και "Wild Wild Women". Στην box set θα υπάρχει το "Lean into It - The Singles"όπου θα περιέχει  8 singles βινυλίου με τα τραγούδια "Just Take My Heart (Edit)" , "Daddy, Brother, Lover, Little Boy (The Electric Drill Song)", "To Be With You" και "Green Tinted Sixties Mind" συν το bonus single "Strike Like Lightning" από την ταινία "Navy Seals". Στο box set θα υπάρχει πένα και αφίσα.

 26/8/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου