NEWS OF THE WORLD (14/4/21)


• Στις 26 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του τραγουδιστή των AC/DC, Brian Johnson με τίτλο "The Lives Of Brian".
• Στο studio έχουν μπει οι Brian May και Roger Taylor των Queen μαζί με τον τραγουδιστή Αdam Lambert και ηχογραφούν καινούργια τραγούδια αλλά για την ώρα δεν είναι κάτι παρουσιάσιμο.
 • Το τέταρτο άλμπουμ των Timo Tolkki’s Avalon παρουσίασε ο Φιλανδός συνθέτης και κιθαρίστας. Τίτλος του The Enigma Birth και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 18η Ιουνίου. Μαζί του καλεσμένοι Raphael Mendes (Icon of Sin) που τραγουδάει στο video “Master of Hell” καθώς και οι James LaBrie (Dream Theater), Jake E (πρώην Amaranthe, Cyrha), Marina La Torraca (Phantom Elite, Exit Eden), Fabio Lione (Rhapspdy, Angra, Eternal Idol), Caterina Nix (Chaos Magic) κ.α. Πάντως κρίνοντας από το τραγούδι, περιμέναμε κάτι πιο πρωτότυπο.

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο οργανίστας των Utopia, Ralph Schuckett, χωρίς να ανακοινωθεί η αιτία θανάτου του. Ο Schuckett είχε παίξει σε προσωπικό άλμπουμ του Todd Rundgren αλλά και στο Tapestry της Carole King, Songs for the New Depression της Bette Midler's Songs for the New Depression, Walking Man και  Flag του James Taylor, X-Static και Voices των Hall & Oates ενώ είχε συνθέσει μουσικές για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.
• Μια φωτογραφία με τον εορτάζοντα τα 101(!) γενέθλιά του πατέρα του ανέβασε ο Paul Stanley. Να είναι καλά κι υγιής. (εντελώς νορμάλ ο πατέρας του!).
• Αποχώρησε από τους Kansas o κιθαρίστας Zak Rizvi.
• Να έχεις μάτια και να βλέπεις! Ο ντράμερ των Pink Floyd, Nick Mason προσκαλεί  τον τραγουδιστή των AC/DC, Brian Johnson για μια βόλτα με τη Ferrari 250 GTO, αξία 40.000.000 λιρών. Το αυτοκίνητο έχει αξία όχι μόνο όσο αφορά την εξαιρετική ποιότητά του αλλά και μουσική αφού το συγκρότημα το έβαλε ως εγγύηση για να πραγματοποιήσουν οι Pink Floyd την περιοδεία τους “A Momentary Lapse Of Reason”! Μια απόφαση που αποδείχτηκε πολύ καλή αφού το συγκρότημα μόνο από αυτή την περιοδεία εισέπραξε γύρω στα 135.000.000 $ και η περιοδεία ήταν η πετυχημένη εμπορικά περιοδεία για τη δεκαετία του 80! Με αυτή τη Ferrari, o Mason συνόδευσε τις κόρες του στο γάμος τους. Τώρα εδώ που τα λέμε, Ferrari με το τιμόνι δεξιά δεν λέει….
• Το τραγούδι "Eazy Sleazy" παρουσίασαν οι Mick Jagger και Dave Grohl (σύνθεση και των δύο), ένα γεματό  ενέργεια rock τραγούδι με τον 77χρονο Jagger να τραγουδάει, λες και είναι η τελευταία του φορά! Το video και φυσικά το τραγούδι δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας, από απόσταση, με τον Jagger να βρίσκεται στο σπίτι του και τον Grohl στο studio. Μόνο και μόνο για την ενέργεια που σκορπάει, αξίζει να το ακούσετε.
• Την καθόλου πρωτότυπη ιδέα, να κυκλοφορήσουν άλμπουμ με διασκευές αποφάσισαν οι Black Keys που ανακοίνωσαν και τον τίτλο του, Delta Kream με ημερομηνία κυκλοφορίας του, την 14η Μαϊου. Το άλμπουμ θα περιέχει 11 blues τραγούδια,όλα διασκευές των John Lee Hooker, Μιssissippi Fred McDowell, R. L. Burnside, Junior Kimbrough, R. L. Burnside, Ranie Burnette και Big Joe Williams.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου