ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ VIDEO ΤΩΝ LED ZEPPELIN ΑΠΟ ΤΟ 1972 ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ/ Ο BRUCE DICKINSON ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ. ΥΟΡΚΗΣ ΤΟ LIVE AFTER DEATH (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!)

Μια κινηματογραφημένη η εμφάνιση των Led Zeppelin που έως τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, βρέθηκε σε φιλμ 8 mm, έχει ηλικία 50 χρόνια(!) και δείχνει το συγκρότημα στη μοναδική εμφάνισή τους στη Νέα Ζηλανδία. Το φιλμ έχει διάρκεια 5 λεπτά και η μουσική δεν είναι On (σύγχρονη με το γύρισμα) όπως λένε στην γλώσσα τους οι κινηματογραφιστές, αλλά συντονίστηκε αργότερα. Ο άνθρωπος που έκανε τη λήψη ήταν ο 20χρονος τότε Lloyd Godman και η συναυλία είχε δοθεί στο Western Springs Stadium του Auckland στις 25 Φεβρουαρίου 1972, στη μοναδική εμφάνισή τους εκεί,  μπροστά σε 20.000 θεατές. Τα εισιτήρια κόστιζαν μεταξύ $2.27 και $3 και είχαν δώσει 6 συναυλίες στη μοναδική περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.
Ο Godman είχε ξεχάσει ότι τους είχε κινηματογραφήσει(!) και πρόσφατα όταν ξεκίνησε να αρχειοθετεί το υλικό του, το ανακάλυψε και το πέρασε ψηφιακά.


Το δεύτερο video της σημερινής ενότητας, έχει διάρκεια μόνο 1.28 και δείχνει τον Bruce Dickinson σε δρόμο της Νέας Υόρκης, να προσπαθεί να πουλήσει στους περαστικούς το άλμπουμ Live after Death για να μαζέψει χρήματα να επιστρέψει στη χώρα του. Και κανείς δεν αγοράζει!


28/3/21
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου