Η CALLEIGH DUQUESNE (Κάλι Ντουκέν) ΤΟΥ CSI MIAMI ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ(ΩΧ!)

Όσοι παρακολουθούσατε παλιά τη σειρά CSI Miami από τον Sky (σ.σ. τώρα μεταδίδονται δύο επεισόδια κολλητά τη νύχτα στις 03.00 από το Mega) θα θυμόσαστε την ήρεμη αλλά αποφασιστική Calleigh Duquesne. Ψηλή, ξανθιά, αναπόσπαστο μέρος της ομάδας του Horatio Caine, η Calleigh είναι ειδική στον βαλλιστικό έλεγχο κι έχει παίξει σε 232 επεισόδια της σειράς (από το 2002 έως το 2012)! Θα απορείτε γιατί αναφέρομαι σήμερα σε αυτή, που έχει μόνο δραματική καριέρα κι όχι μουσική. Ή μήπως έχει; Η 53 χρονη σήμερα Emily Procter, παράλληλα με την τηλεοπτική/κινηματογραφική καριέρα της, ασχολείται με το συγκρότημά της, τούς White Lighting (πρόσφατα άλλαξαν το όνομά τους σε Motion) που παίζει κυρίως διασκευές που είναι μπαλάντες σε clubs του Λος Άντζελες!  
 "Είμαστε ένα power ballad cover band" είπε η Procter στο Inside TV magazine και μοιράζεται τα φωνητικά με την Annie Livignston με το ρεπερτόριό τους να περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών όπως το "The Rose" της Bette Midler και "Here I Go Again" των Whitesnake το οποίο μπορείτε να δείτε στο video. Νομίζω ότι είναι η δεξιά. Μπορεί ο ήχος να είναι μέτριος,(δεν ακούγονται το μπάσο και η δεύτερη κιθάρα) αλλά αυτό δεν το κάνει να μην είναι… δράμα. Τόσο η ερμηνεία των 2 κοριτσιών όσο και της μπάντας, είναι αξιοθρήνητες!

Η Procter έχει παίξει σε 11 κινηματογραφικές ταινίες, με πιο γνωστές τις Leaving Las Vegas (1995) και  Jerry Maguire (1996) π[ου ήταν και οι πρώτες εμφανίσεις της. Από εκεί και πέρα, έχει πάρα πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές όπως Friends, Lois & Clark: The New Adventures of Superman, Renegade, Platypus Man, White Collar, West Wing  κ.α.Η Emily Procter υιοθετήθηκε βρέφος από τον William Procter ο οποίος τη βοήθησε να σπουδάσει δραματική και πριν τελειώσει τη σχολή, είχε πάρει μικρούς ρόλους.Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται για κάτι…παραπάνω να σας ενημερώσω ότι Procter συζεί από το 2008 με το μουσικό Paul Bryan κι έχουν μια κόρη, ηλικίας 11 ετών σήμερα. Μάλιστα, την εποχή που ήταν έγκυος, αραίωσε τις εμφανίσεις της στη σειρά (Season 9) ενώ υπήρξαν επεισόδια που εμφανιζόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Εκτός από τους White Lighting, ασχολείται με το στίβο (τρίαθλο και Μαραθώνιο δρόμο) ενώ είναι δεινή παίκτρια poker.
   Τέλος,(ευτυχώς) δεν έχει κυκλοφορήσει δίσκο με τους White Lighting (νυν Motion), όχι τίποτε άλλο αλλά θα το είχα αγοράσει!


 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΡΙΧΑΡΔΟΣ

3/3/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Σίγουρα είναι η δεξιά απ' τις δύο! Κουβαλάει το ίδιο αυστηρό και απρόσιτο ύφος, που είχε και στο σίριαλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή