ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Bachelor, Εφιάλτης στην Κουζίνα, Big Brother, GNTM, My style Rocks, Your Face Sounds Familiar, Master Chef και πιθανόν κάποια άλλα θα είναι τα τηλεοπτικά lifestyle προγράμματα των ιδιωτιών καναλιών που θα μάς ψυχαγωγήσουν(;;;) αυτό το χειμώνα. Ιδιωτικά κανάλια, ότι θέλουν προβάλλουν, εμείς έχουμε την επιλογή να τα δούμε ή όχι.
Όμως υπάρχει κι άλλη λύση, αυτή που έρχεται από την ΕΡΤ και  με καλύπτει. Επειδή ξέρω ότι δεν θα δω κανένα από τα παραπάνω reality lifestyle προγράμματα, έψαξα επιμελώς στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά της και βρήκα ότι κάθε βράδυ μετά τις 10.00 έχει πολύ ενδιαφέρουσες σειρές. Κυρ-Δευ Miss Marple της Agatha Christie, Τρ-Τε Τα Μυστήρια του Hercules Poirot και πάλι της σπουδαίας Agatha Christie, Πε-Πα Επιθεωρητής Μέρντοχ, πάντα από την ΕΤ1. Το Action 24 που έχει ατελείωτες ώρες με αγώνες ποδηλάτου(!!!), στο καθημερινό του πρόγραμμα έχει 3 καλές σειρές, έστω και σε (πολλοστή) επανάληψη. Dr. Bull στις 20.00, Μην  το πεις στο αφεντικό 22.00 τον απολαυστικό Επιθεωρητής Κολιάντρο 23.00 και τα Σαββατοκύριακα στις 20.00 την παλιά σειρά της δεκαετίας του 60, ο Άγιος με τον Roger Moore στο ρόλο του Simon Templar. Αν σας ενδιαφέρουν, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε από τα sites των καναλιών για τις ώρες, γιατί μπορεί να τις έχουν  αλλάξει. Επίσης, όλα τα παραπάνω, μεταδίδονται σε επανάληψη τη νύχτα.
Ακόμα, το Open κάθε βράδυ και θέλω να ελπίζω κι αφού ξεκινήσουν τα πολιτιστικά(;;;) προγράμματα των realty lifestyle, από τις 00.15 έως και τις 02.00 πάντα τη νύχτα προβάλλει κολλητά 2 επεισόδια της σειράς NCIS.
Τέλος, αναρωτιέμαι πόσο κερδοφόρο μπορεί να είναι αυτό το τουρκικό σήριαλ Elif που προβάλλει καθημερινά ο Star και πόσο άθλιοι μπορεί να είναι οι υπεύθυνοι προγράμματος που ανέχονται να «παίζουν» ένα τουρκικό και να πληρώνουν ανθρώπους που επιβουλεύονται την πατρίδα μας! Λίαν προσφάτως ο Antnenna με αφορμή τα τελευταία γεγονότα (σ.σ., που δεν είναι τόσο τελευταία) ακύρωσε όλες τις τούρκικες σειρές, αφού βέβαια τα τελευταία χρόνια πρόβαλε 15 τούρκικες σειρές. 15  δεκαπέντε, αριθμητικά και ολογράφως.
1/9/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου