ΚΑΙΝΟΥΡΓΙA VIDEO ΑΠΟ ΤΟΥΣ OZZY OSBOURNE, BIFF BYFORD KAI TALISMAN

Αξίζει να δείτε τα καινούργια video των Ozzy, Biff Byford και Talisman που εκτός από πολύ ενδιαφέροντα video είναι και καλά τραγούδια. Αυτοβιογραφικό και πολύ καλό είναι το video του Ozzy Osbourne για το καινούργιο τραγούδι του “Under The Graveyard”. ξανά ενώνει τις δυνάμεις του με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Jonas Akerlund (που είχε δουλέψει με τον Osbourne για τα κλιπ “Let Me Hear You Scream” και “Gets Me Though”) για την κυκλοφορία του Official Music Video του Νο 1 Rock Radio single Το videoγυρίστηκε πρόσφατα στο Los Αngeles και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Jack Kilmer (Ozzy Osbourne) και Jessica Barden (Sharon Osbourne) και χρονικά μάς πηγαίνει στα τέλη του ’70, στην αρχή της προσωπικής καριέρας του και δείχνει πως η μεγάλη βοήθεια της Sharon τον έβγαλε από την σκοτεινή ζωή του και άλλαξε τα πάντα. Στην ουσία το video “Under the Graveyard” είναι μια ταινία μικρού μήκους που αφηγείται τη ζωή του εκείνη την εποχή. Το single πήγε στο Νο1 Rock Radio Chart των αμερικάνικων ραδιοσταθμών και έχει ήδη συγκεντρώσει 5.4.00.000 streams παγκοσμίως. Το “Under the Graveyard” είναι η πρώτη σόλο κυκλοφορία του Osbourne μετά από πάρα πολλά χρόνια και είναι το πρώτο δείγμα από το καινούργιο άλμπουμ “Ordinary Man”  που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.

Ο τραγουδιστής των Saxon, Biff Byford κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "School Of Hard Knocks" και αυτό είναι το πρώτο single video που παρουσιάζει.

10 χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο του μπασίστα και συνθέτη των Talisman,  Marcel Jacob και τα μέλη του συγκροτήματος (Jeff Scott Soto, Jamie Borger και Pontus Norgren) που έχει διαλυθεί από το 2006 κυκλοφόρησαν στη μνήμη του ένα καινούργιο τραγούδι. Τίτλος του "Never Die (A Song for Marcel)" με το μεγαλύτερο μέρος των στίχων να είναι τίτλοι τραγουδιών του συγκροτήματος! Δείτε το lyric video που ακολουθεί!

21/2/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment