ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΤΩΝ METALLICA, PRETTY MAIDS, TOM KAIFER, PLANET OF ZEUS, WHITESNAKE KAI BETH HART

Την τελευταία εβδομάδα παρουσιάστηκαν πολλά καινούργια Video καθώς το επόμενο διάστημα έως και τα Χριστούγεννα θα ακολουθήσουν πολλές νέες κυκλοφορίες. Ο Rockmachine.gr σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα. Και ξεκινούμε από τη συναυλία που έδωσαν οι Metallica στις αρχές Σεπτεμβρίου με τη συνοδεία της San Francisco Symphony στο Chase Center.
• Οι Δανοί Pretty Maids θα κυκλοφορήσουν στις 8 Νοεμβρίου το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο Undress Your Madness με το "Serpentine" να είναι το πρώτο video single.
•   Δείτε το official lyric video του Tom Kaifer για το τραγούδι του "Touching The Divine" μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο "Rise", που θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.
• Δείτε το video για το καινούργιο τραγούδι των Planet of Zeus, “Gasoline” από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Faith in Physics”.
• Το "Trouble Is Your Middle Name" είναι το καινούργιο video των Whitesnake από το καινούργιο άλμπουμ τους "Flesh & Blood".
• H Beth Hart έχει νέο video για το τραγούδι «Bad Woman Blues» μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της War In My Mind που θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.
8/9/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου