ΧΡIΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ROB HALFORD!!!

 Το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του με τίτλο "Celestial" παρουσίασε ο Rob Halford. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 18η Οκτωβρίου και θα διατεθεί σε βινύλιο και cd.
Χαρακτηριστικό είναι ότι κάτω από τον τίτλο του άλμπουμ, εμφανίζεται ο καλλιτέχνης με το όνομα Rob Halford with Family&Friends, οι οποίοι είναι ο αδελφός του Nigel στα ντραμς, ο ανιψιός του Alex στο μπάσο, (γιός του μπασίστα Ian Hill που έχει παντρευτεί την αδελφή του(!) Sue καθώς και οι κιθαρίστες Robert Jones και Jon Blakey.
Στο Celestial εκτός από τα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια ερμηνευμένα από τη φωνή του Metal God, υπάρχουν και καινούργια τραγούδια, πάντα στο πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά metal!

"Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή γι αυτό και σκέφτηκα να παίξουν μαζί μου συγγενείς που ξέρουν μουσική. Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή και τις γιορτές τις περνάς με τους φίλους και συγγενείς» είπε ο Metal God, δικαιολογώντας την απόφασή του να παίξουν μαζί του ο αδελφός του και ο ανιψιός του.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το 2009 ο Rob Halford, σαν Halford τότε είχε κυκλοφορήσει το "Halford III - Winter Songs".


"Celestial" track listing:
01. Celestial [new song]
02. Donner And Blitzen [new song]
03. God Rest Ye Merry Gentlemen
04. Away In A Manger
05. Morning Star [new song]
06. Deck The Halls
07. Joy To The World
08. O Little Town Of Bethlehem
09. Hark! The Herald Angels Sing
10. The First Noel
11. Good King Wenceslas
12. Protected By The Light [new song]

6/9/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου