ΦΗΜΕΣ: ΟΙ GUNS'N'ROSES ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ TERMINATOR:THE DARK FATE!

Χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο, οι Guns’n’Roses έχουν γράψει το βασικό τραγούδι για την καινούργια ταινία Terminator: Dark Fate! και θα συμπεριληφθεί στο ομώνυμο soundtrack! Μάλιστα ο Slash ηχογράφησε πριν λίγες ημέρες κάποια overdubs στο σπίτι του Axl Rose και για να πάμε το πράγμα ακόμα πιο …βαθειά, οι πληροφορίες λένε ότι το κομμάτι είναι σαν να ακούς… Guns'n'Roses. Οι πληροφορίες λένε ακόμα ότι το συγκρότημα είδε σε ιδιωτική προβολή την ταινία για να πάρει ιδέες για το τραγούδι. Για την ιστορία στο Terminator: Dark Fate!  πρωταγωνιστούν οι Arnold Schwarzenegger και Linda Hamilton οι οποίοι έχουν τους ρόλους των Terminator και Sarah Connor, σε σκηνοθεσία Tim Miller, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 23Οκτωβρίου.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος; της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι το συγκρότημα είχαν δώσει το τραγούδι τους "You could be mine" στην ταινία Terminator 2 (1991).
 Για την ώρα, οι φήμες είναι φήμες, αλλά από την άλλη πλευρά δεν πρέπει μετά από 3 χρόνια περιοδειών να έχουν γράψει ένα (1) καινούργιο τραγούδι;;;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
4/9/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου