NEWS OF THE WORLD (20/12/18)

• Αποφασισμένος να κυκλοφορήσει το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ είναι ο κιθαρίστας των Led Zeppelin, Jimmy Page, αφού σύμφωνα με δήλωσή του μέσα στο 2019 τα νέα του τραγούδια θα δουν το φως της δημοσιότητας.
• Η αστυνομία της Φλόριδα συνέλαβε τον Pat O’Brien των Cannibal Corpse γιατί ενώ αρχικά κλήθηκε η πυροσβεστική για να σβήσει φωτιά σε σπίτι που, ακούστηκαν  εκρήξεις που προκλήθηκαν από πυρομαχικά που υπήρχαν μέσα στο σπίτι! Μετά από έρευνα που έκανε η αστυνομία βρήκαν ότι ο Pat O'Brien είχε στην κατοχή του πάνω από 80 όπλα όλων των ειδών (αυτόματα, ημιαυτόματα, περίστροφα κ.α). Τελικά αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος αφού κατέβαλε σαν εγγύηση το ποσό των 50.000 δολαρίων. Ο O'Brien αντιμετωπίζει κατηγορίες για διάρρηξη κατοικίας και επίθεση σε αστυνομικό. Πάντως αναφέρεται ότι τηλεφώνησε σε συγγενείς του και τους προειδοποίησε για την «αρπαγή» και τους είπε ότι «οι εξωγήινοι έχουν προσγειωθεί» λίγες μόνο ώρες πριν από τη σειρά των συμβάντων που τον οδήγησαν στη φυλακή.Πάντως, με εξαίρεση ένα και μόνο όπλο, κανένα από τα υπόλοιπα όπλα ή τα πυρομαχικά του O'Brien δεν ήταν παράνομο στη Φλόριντα, αν και το ένταλμα δεν διευκρινίζει εάν ο O'Brien είχε τα κατάλληλα έγγραφα για αυτά.

• Το κλασικό “Have yourself a Merry Christmas” παρουσίασε ο Steve Perry για τις ημέρες των γιορτών. Το ίδιο έκαναν και οι Def Leppard που παρουσίασαν το video single, "We All Need Christmas"που έχουν συμπεριλάβει στην καινούργια συλλογή τους "The Story So Far - The Best Of".
• Ένα τηλεφώνημα από τους Stanley και Simmons περιμένει ο Ace Frehley για να εμφανιστεί σε κάποιες από τις πολλές συναυλίες των Kiss και για να κρατήσει το θέμα ζωντανό…βάζει κι ένα όρο! Να κάνουν μαζί και οι 4 στο ίδιο δωμάτιο το maker up, όπως έκαναν παλιά! (σ.σ. δεν το βλέπω!).
• Τα βρήκαν και καλά έκαναν. Μετά από περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας, θα ήταν ντροπή η σχέση Lindsey Buckingham και Fleetwood Mac να κατέληγε σε μηνύσεις και δικαστήρια. Η μήνυση που υπέβαλε ο Buckinhgam πριν από μερικούς μήνες διευθετήθηκε εξωδικαστικά, αφού  δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος από τους όρους της συμφωνίας που δεν αποκάλυψε.
• Δείτε το video των One Step from the Edge που κατάγονται από τα Ιωάννινα για το τραγούδι τους “Believe” από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει το 2019. Όπως θα ακούσετε και θα δείτε από το video single, η μουσική τους βασίζεται στο μοντέρνο ήχο, στις ογκώδεις, groovy και μελωδικές κιθάρες, το δυνατό rhythm section και την εναλλαγή καθαρών, μελωδικών αλλά και brutal φωνητικών.Το όνομα του συγκροτήματος “OnestepfromtheEdge” είναι εμπνευσμένο από την «εικόνα» ενός ανθρώπου που ακροβατεί ανάμεσα στο«είναι»και το «μη είναι», ανάμεσα στην ύπαρξη και την ανυπαρξία, στη ζωή και το θάνατο, τη γη και το κενό. Γενικότερα, όμως, συμβολίζει κάθε κρίσιμη στιγμή, κάθε σημαντική απόφαση, που καθορίζει την πορεία του.
• Στις 29 Μαρτίου 2019 θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ των Little Villains, Philthy Lies. Στους Little Villains,  ντραμς έπαιζε ο εκλιπών ντράμερ των Motorhead,  Phil ‘Philthy Animal’ Taylor και τα κομμάτια του είχαν ηχογραφηθεί από το 2007!
• Το δεύτερο βιβλίο του θα κυκλοφορήσει ο Paul Stanley των Kiss. Τίτλος του  «Backstage Pass» και θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου 2019.

 • Μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους στα τελευταία 5 χρόνια με τίτλο "Rainier Fog" και την αναγγελία της συναυλίας τους στην Αθήνα, οι Alice in Chains ανακοίνωσαν την ταινία ντοκιμαντέρ "Black Antenna"που βασίζεται στα τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ τους.
• Οι Lionheart κυκλοφόρησαν ένα single με το χριστουγεννιάτικο τραγούδι "Mary Did You Know.
20/12/18







Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου