NEWS OF THE WORLD (19/10/18)

• Οι προετοιμασίες για την τελευταία περιοδεία των Kiss έχουν ενταθεί και ο Paul Stanley άρχισε τις δηλώσεις: «Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουμε καινούργιο άλμπουμ πριν ή μετά την περιοδεία», ενώ ο Gene Simmons είπε ότι η ερμηνεία του στο “Iwas made for lovin you” ήταν σαν να τραγούδαγε η γιαγιά του!
• Κανείς, μα κανείς δεν θα ασχολιόταν με τους 16χρονους Classless Act, αν ντραμς δεν έπαιζε ο 16χρονος London Hudson, γιός του Slash. Για την ιστορία, κιθάρα παίζει ο ελληνικής καταγωγής Nico Tsangaris!
• Το καινούργιο, τρίτο προσωπικό άλμπουμ, του πρώην τραγουδιστή των Journey, Steve Perry με τίτλο "Traces", μπήκε στο Νο6 No. 6 στο Billboard Chart με πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας 73.000 αντίτυπα.
• Δείτε ακόμα ένα promo clip για την επερχόμενη ταινία των Queen, Bohemian Rhapsody" με πρωταγωνιστή τον "Mr. Robot"'s Rami Malek. Το συγκεκριμένο clip αναφέρεται στο “We will rock you”.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών ο κιθαρίστας των All that Remains, Oli Herbert. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια θανάτου του.
• Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του πρώτου επίσημου βιβλίου για τους Jethro Tull, που θα κυκλοφορήσει από την Rocket 88 τον επόμενο χρόνο. Τίτλος του The Ballad Of Jethro Tull και φυσικά την όλη επίβλεψη της συγγραφής του αλλά και κυκλοφορίας του είχε ο Ian Anderson, σε συνεργασία με παλαιότερα μέλη του συγκροτήματος. Το The Ballad Of Jethro Tull θα κυκλοφορήσει σε 2 διαφορικές εκδόσεις, την Classic και την Signature που θα είναι περιορισμένη.
• Δείτε το video με τον Geoff Tate να τραγουδάει μαζί με τους Bonfire τα  "Eyes Of A Stranger" και"Silent Lucidity", προωθώντας το άλμπουμ με τις διασκευές του γερμανικού συγκροτήματος που τιτλοφορείται "Legends".

• Κρίμα. Μετά από 43(!) χρόνια μαζί, σχεδόν μια ζωή, ο πρώην κιθαρίστας και τραγουδιστής των Fleetwood Mac, Lindsey Buckingham υπέβαλλε μήνυση κατά των πρώην συνεργατών του και συγκεκριμένα κατά των Mick Fleetwood, Christine McVie, John McVie και Stevie Nicks για παραβίαση όρων του συμβολαίου, παραβίαση διαχείρισης καθηκόντων στο συγκρότημα  και σκόπιμη παρέμβαση για οικονομικό όφελος των ιδίων.
• Η εμφάνιση του David Bowie στο Glastonbury το 2000 θα κυκλοφορήσει σε 2CD/DVD, 3LP, 2CD στις 30 Νοεμβρίου. Το set περιλαμβάνει 21 συνολικά τραγούδια , ενώ το dvd θα περιέχει ολόκληρη την εμφάνισή του!


• Οι Metal Church παρουσίασαν το video για το τραγούδι τους "Damned If You Do" μέσα από το επερχόμενο ομότιτλο studio άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το προηγούμενο News of the World.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου