NEWS OF THE WORLD (20/7/18)

• Τα εστιατόρια Rock & Brews ξεκίνησαν συνεργασία με τους Def Leppard και τη ζυθοποιία Elysian Brewing για να προωθήσουν την καινούργια μπύρα τους Def Leppard Pale.
• Δεν περιγράφεται με λόγια παρά μόνο με νούμερα. Το video του "November Rain" των Guns’n’Roses ξεπέρασε στο you tube, κρατηθείτε, το 1 δισεκατομμύριο επισκέψεις!!! Τα άλλα video του συγκροτήματος όπως τα "Sweet Child O' Mine" έχουν  692.000.000 χτυπήματα, "Don't Cry" 471.000.000 και "Estranged" 111.000.000 χτυπήματα.
• Το επόμενο νέο δεν είναι μουσικό αλλά νομίζω ότι λίγο ή πολύ, ενδιαφέρει όλους. Η τηλεθέαση της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του τελικού, συγκέντρωσε 63,3% στο γενικό σύνολο και 63,1% στο δυναμικό κοινό 18-54, με το ενδιαφέρον να χτυπά κόκκινο στο διάστημα 19:30-19:44 αγγίζοντας το 74,6%!

• Στις 9 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ των Red Dragon Cartel με τίτλο "Patina".
• Ακόμα ένας επώνυμος προστέθηκε στη λίστα όσων δεν συμφωνούν με τη χρήση ολογράμματος κι εν προκειμένω με αυτή του Ronnie James Dio. Ο οργανίστας του συγκροτήματος Dio, Claude Schnell χαρακτήρισε τη χρήση ολογράμματος "ασεβή και γελοία"!
• Την εμφάνισή τους στο Λονδίνο στο O2 Forum θα κυκλοφορήσουν σε cd και dvd οι Lacuna Coil. Τίτλους του άλμπουμ "The 119 Show - Live In London" και η κυκλοφορία του θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου. 
• Ο πρώην τραγουδιστής των Judas Priest και Iced Earth, Tim "Ripper" Owens και ο πρώην ντράμερ των AC/DC,  Simon Wright είναι μεταξύ των μουσικών που απαρτίζουν την AC/DC Οchestra Τribute με το όνομα "Let There Be Rock – Orchestrated"  και η οποία αρχικά περιοδεύεις την Αυστραλία παίζοντας επιτυχίες από όλη την καριέρα του μεγάλου συγκροτήματος. Να σημειώσουμε ότι οι μουσικοί συνοδεύονται από 30μελή ορχήστρα!
• Καινούργιο άλμπουμ έχει ο 76χρονος Paul Simon από το θρυλικό ντουέτο των Simon and Garfunkel. Τίτλος In The Blue Light και θα περιέχει 10 παλαιότερα τραγούδια του σε καινούργια, «πειραγμένη» εκτέλεση. Η κυκλοφορία του In The Blue Light θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου και μαζί του τύμπανα παίζουν ο Steve Gadd (ντραμς), ο Bill Frisell (κιθάρα) και ο τρομπετίστας Wynton Marsalis.
• Οι Quireboys επανακυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους "Homewreckers & Heartbreakers"σε επετειακή έκδοση με ευακαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η καινούργια έκδοση είναι ενισχυμένη με 5 live τραγούδια.
• Καρδιακή προσβολή ελαφράς μορφής υπέστη ο, πρώην μπασίστας του King Diamond,  Hal Patino. H κατάστασή του δεν εμπνέει κίνδυνο.
Διαβάστε εδώ το προηγούμενο News of the World



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου