ΟΙ PLANET OF ZEUS ΠΡΟΣΕΘΕΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ GAGARIN!

Μάλλον φυσιολογικό ακούγεται το γεγονός ότι οι Planet Of Zeus προσέθεσαν ακόμα μια ημέρα μετά από τη μεγάλη ζήτηση που είχαν τα εισιτήρια για τη συναυλία τους της 12 Μαίου στο Gagarin. Έτσι προστέθηκε και η Κυριακή 13 Μαΐου.
Η ανακοίνωση του συγκροτήματος αναφέρει τα εξής:
«Η ανταπόκριση σας έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Έτσι αποφασίσαμε να προσθέσουμε μια μέρα ακόμα σε αυτή τη γιορτή, για να χωρέσουμε όλοι!
Πριν 10 χρόνια ακριβώς και ενώ διανύαμε, μία εποχή κατά την οποία η δημιουργία ενός άλμπουμ και όχι ενός demo, φάνταζε μακρινό όνειρο, κυκλοφόρησε το δισκογραφικό μας ντεμπούτο, "Eleven the hard way". Από τους 30 "πολεμιστές" στο Rodeo, τα 100 "μούσια" στο After Dark, μέχρι τους 3000 στην Ιερά οδό, συνέβησαν πολλά. Κοιμηθήκαμε σε όλα τα πατώματα της Ευρώπης, ζήσαμε χαρές, λύπες, εντάσεις, χάσαμε ανθρώπους στην πορεία, μα η κοινή μας ανάγκη να πηγαίνουμε μπροστά μουσικά, αλλά και στη ζωή οδήγησε τα "εγώ" μας στο παρασκήνιο και οι πέντε έγιναν ένα. Αυτό δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, αν κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, δεν είχαμε εσάς, τους "Πλανητικούς", στο πλευρό μας. Να μετατρέπετε την κάθε φορά που πατάμε το πόδι μας στο σανίδι, σε βραδιά ορόσημο για τη ζωή μας, να ουρλιάζετε λόγια σημαντικά για εμάς, σα να τα γράψατε εσείς οι ίδιοι, να μας "κουβαλάτε στα χέρια σας", όταν το σώμα δε μπορεί...
Με αυτές τις σκέψεις ως οδηγό, αλλά και με αφορμή το κλείσιμο μιας δισκογραφικής ενότητας για εμάς, αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε το πρώτο μας live album, τον Μάιο, στο Gagarin. Να καταγράψουμε και να σας παραδώσουμε επιτέλους, αυτό το οποίο εμείς ονομάζουμε "ένα ωραίο rock βράδυ". Σας θέλουμε για ακόμη μια φορά δίπλα μας. Πιο πολλούς. Πιο φωνακλάδες παρά ποτέ. Ελάτε να γράψουμε μαζί, άλλη μια σελίδα "πλανητικής" ιστορίας και να αποδείξουμε ότι ένα Live album δεν είναι απλά μια ρομαντική ανάμνηση, η οποία περιφέρεται αποπροσανατολισμένη στην εποχή tων video singles, αλλά ανάγκη και γιορτή.
Mε αγάπη και σεβασμό
Μπάμπης, Στέλιος, Γιάννης, Σεραφείμ, Βασίλης
PLANET OF ZEUS
special guests: Deaf Radio
Τιμή εισιτηρίου: early bird 10 ευρώ (τα πρώτα 100 εισιτήρια), 12 ευρώ προπώληση, 14 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου