NEWS OF THE WORLD (14/5/18)

• Έτοιμο προς κυκλοφορία το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ της Pamela Moore, που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο με τίτλο "Behind The Veil". Η Moore έγινε γνωστή χάρις στη συμμετοχή της στο ιστορικό άλμπουμ των Queensryche, Operation Mindcrime. Στο "Behind The Veil" τη συνοδεύουν οι ,
    Rudy Sarzo μπάσο, Casey Grillo (Kamelot) ντραμς, Michael Posch κιθάρα, Ralf Scheepers (Primal Fear),  Randy Piper (W.A.S.P.) και Elliot Anders.
• Η περιοδεία που κάνουν στην Αμερική αυτή την εποχή είναι η τελευταία για τους Lynyrd Skynyrd. To συγκρότημα που έχει θρηνήσει ουκ ολίγα από τα μέλη του, συνεχίζει με μόνο αρχικό μέλος το συνιδρυτικό μέλος τον κιθαρίστα Gary Rossington που εδώ και 20 περίπου χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και έχει εγχειριστεί. Μιλώντας στο site Tampa Bay Times είπε ότι οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει να περιοδεύει και να παίζει (σ.σ. πριν 15 χρόνια!) και ακόμα έχει πάθει πολλές φορές(!) καρδιακά επεισόδια πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια των συναυλιών τους. Το σχόλιο μας: Να είναι καλά κι ευτυχώς που τους είδαμε….
• Μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία σε στάδια ετοιμάζουν οι Metallica για το 2019. Ήδη ανακοίνωσαν το χρόνο της περιοδείας που θα είναι από τον Μάιο έως και τον Αύγουστο, πάντα του 2019. Και εμείς έχουμε στάδιο και η ελπίδα πάντα υπάρχει….
• Οι Rockin’ Dead θα παίξουν το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Temple (Ιάκχου 27 Γκάζι) με είσοδο 6€ με την πόρτα να ανοίγει στις 20.30 κι ώρα έναρξης. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Spinball.
• Έτοιμο προς κυκλοφορία είναι το πέμπτο προσωπικό άλμπουμ του τραγουδιστή των Ratt, Stephen Pearcy. Τίτλος του "View To A Thrill" κι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι.
• Οι δύο συναυλίες που θα δώσει ο Blaze Bayley στο Nancy της Γαλλίας θα βιντεοσκοπηθούν και ηχογραφηθούν για να παρουσιαστούν σε μελλοντική χρήση τόσο σε DVD όσο και CD.
• Διαβάστε ποιες είναι οι πωλήσεις της επανέκδοσης του "The $5.98 EP - Garage Days Re-Revisited" των Metallica που ξαναμπήκε στο Billboard 200 στο No. 18. Οι συνολικές πωλήσεις φθάνουν τις 19.000 αντίτυπα κι αναλύονται σε 8.000 βινύλια,  8.000 σε CD, 2.000 ψηφιακά και 1,000 κασέτες.
• Δείτε ακόμα ένα νlyric video από το καινούργιο άλμπουμ των TNT. Το τραγούδι τιτλοφορείται "We're Gonna Make It" και το άλμπουμ "XIII".
• “The Siege" λέγεται το τραγούδι που επέλεξαν από το τελευταίο άλμπουμ τους "Walk The Earth" οι Europe για να παρουσιάσουν σαν video.


 • Ο τραγουδιστής των Ghost, Tobias Forge θα τραγουδήσει στο καινούργιο τραγούδι των Candlemass με τίτλο "House Of Doom" που θα κυκλοφορήσει σε 10ιντσο βινύλιο.
Ο Νίκος Σαρμπάνης των Silent Rage
 • Αλλαγές στη σύνθεση των Silent Rage. Οι Steve Venardo (φωνητικά) και Kostas Krikos (lead κιθάρες) αποχώρησαν από το συγκρότημα με σκοπό να επικεντρωθούν στο άλλο σχήμα που συμμετέχουν μαζί, τους Voidnaut και ανακοινώθηκε το όνομα του Νίκο Σαρμπάνη (ex-Damned Creed) σαν νέο lead κιθαρίστα. Για επικοινωνία με τους Silent Rage στο mail  thesilentrageofficial@gmail.com.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οι The Silent Rage κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, “The Deadliest Scourge”, μέσω της Alone Records, την 1η Ιουλίου 2016  και στο παρελθόν το συγκρότημα έχει μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως οι Shadow Gallery, οι Rage, οι Grave Digger, οι Stratovarius & Rotting Christ ανάμεσα σε άλλα.
Οι The Silent Rage είναι:
Νίκος Σιγλίδης – Κιθάρες, Harsh Φωνητικά
Σταύρος Τσιλιβαράκος – Μπάσο
Σταμάτης Κατσαφάδος – ντραμς


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου