NEWS OF THE WORLD (18/1/18)

• Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά η τραγουδίστρια των Cranberries, Dolores O' Riordan σε ηλικία 46 ετών ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για μία ηχογράφηση.
Το ιρλανδικό ροκ συγκρότημα The Cranberries έγινε γνωστό τη δεκαετία του '90 με το hit "Linger", ενώ η μεγάλη του επιτυχία ήταν το "Zombie". Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το γκρουπ έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 40 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Οι Cranberries διαλύθηκαν το 2003, έχοντας κυκλοφορήσει στο μεταξύ 5 άλμπουμ, με την Dolores O' Riordan να ηχογραφεί δύο προσωπικούς δίσκους και επανενώθηκαν το 2009.Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ του, το Something Else (2017), αναγκάστηκε όμως να ακυρώσει πολλές συναυλίες επειδή η O' Riordan αντιμετώπιζε προβλήματα με την πλάτη της. Ήταν παντρεμένη με τον tour manager των Duran Duran, Don Burton με τον οποίον απέκτησε 3 παιδιά και χώρισε ξαφνικά το 2014. (Χάρης Wright).
• Ο πρώην τραγουδιστής των Motley Crue, John Corabi θα κυκλοφορήσει ένα live album με ολόκληρο το ομότιτλο άλμπουμ των Crue στον οποίο συμμετείχε σαν τραγουδιστής. Τίτλος του Live '94: One Night In Nashville", ηχογραφήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2015 στο Nashville, Tennessee κι η κυκλοφορία του αναμένεται για τις 16 Φεβρουαρίου.
• Στις 6 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Dead Dasies με τίτλο "Burn It Down". Παραγωγός είναι ο Marti Frederiksen κι ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι οι Dead Deasies αποτελούνται από τους John Corabi τραγούδι, Doug Aldrich κιθάρα, Deen Castronovo ντραμς, τραγούδι, David Lowy κιθάρα, Marco Mendoza μπάσο και Brian Tichy ντραμς. Το "Burn It Down" θα κυκλοφορήσει σε Digipak CD με 12σέλιδο ένθετο, βινύλιο με ένθετο που θα περιέχει και το cd(!) σε χάρτινη συσκευασία, Picture-disc με διπλό εξώφυλλο (gatefold) και ψηφιακά.
• Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ τους The Devil's Cut  (2013), οι White Wizzard επιστρέφουν με καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του  "Infernal Overdrive" κι η ημερομηνία κυκλοφορίας του η 12 Ιανουαρίου. Δείτε το video του ομώνυμου κομματιού.
• Οι Leather, το συγκρότημα της τραγουδίστριας των Chastain, Leather Leone θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου το δεύτερου άλμπουμ του με τίτλο "II".
• Το καινούργιο άλμπουμ των Leave’s Eyes τιτλοφορείται "Sign Of The Dragonhead"και ήδη κυκλοφόρησε σε παραγωγή του Alexander Krull. Τη θέση της Liv Kristine έχει πάρει από το 2016 η Elina Siirala. Δείτε τα επίσημα video για τα τραγούδια "Jomsborg" και "Sign Of The Dragonhead".

• Αποδέχτηκε την ενοχή του ο πρώην κιθαρίστας των Black Label Society, Nicholas  Catanese η οποία αφορούσε αποστολή μηνυμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο σε 14χρονη ανήλικη!
• Ονομάζονται War of Thrones κι ήδη υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο για να κυκλοφορήσουν το πρώτο άλμπουμ τους που τιτλοφορείται "Conflict In Creation" (9 Μαρτίου 2018). Το συγκρότημα αποτελείται αποτελούνται από τον πρώην τραγουδιστή των Crimson Glory, Wade Black και τον κιθαρίστα Rick Renstrom (Rob Rock) καθώς και τους Rich Marks μπάσο(Vivaldi Metal Project) και τον ντράμερ Patrick Johansson (Yngwie Malmstgeen).
• Το τελευταίο άλμπουμ των Bon Jovi, This House is Not For Sale μπορεί να πήγε στο Νο1 του αμερικάνικου chart αλλά την αμέσως επόμενη καταποντίστηκε, υποχωρώντας 43 ολόκληρες θέσεις! Το συγκρότημα ετοιμάζεται να βγει περιοδείας την Αμερική για το δεύτερο σκέλος της περιοδείας This House is Not For Sale Tour, ενώ παράλληλα επανακυκλοφορεί στις 23 Φεβρουαρίου το άλμπουμ με 2 καινούργια τραγούδια: τα "When We Were Us" και "Walls".
• Σε αφαίρεση αιματώματος  αιματώματος από τον εγκέφαλο υποβλήθηκε η τραγουδίστρια των Vixen, Janet Gardner και βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης . Μάλιστα έγραψε στη σελίδα της στο facebook- αστειευόμενη "Είμαι μία...metalhead" αφού οι γιατροί της έβαλαν μία πλάκα τιτάνιου στον εγκέφαλο για να κλείσει η τρύπα που οι ίδιοι άνοιξαν για να αφαιρέσουν την πίεση από τον εγκέφαλο.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου