DOORS LIVE AT THE ISLE OF WIGHT FESTIVAL ΣΕ CD KAI BLU-RAY!

Μια πολύ σημαντική εμφάνιση των Doors που μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή θα κυκλοφορήσει σε Blu-Ray και cd. Τον Αύγουστο του 1970, λίγo μετά την ιστορική εμφάνισή τους στο Μαϊάμι, οι Doors πέταξαν για την Αγγλία όπου εμφανίστηκαν στο ιστορικό Isle of Wight Festival. Μπροστά σε ένα κοινό που ξεπερνούσε τις 60.000 θεατές, οι Doors μαζί με τους Jimi Hendrix, The Who, Miles Davis και Joni Mitchell έγραψαν ιστορία. Μπορεί το Καλοκαίρι της Αγάπης να ανήκει στο παρελθόν, αλλά η εμφάνισή τους μνημονεύεται σαν μια από τις καλύτερες του φεστιβάλ αλλά και των Doors για εκείνη τη χρονιά.
 Εμφανίστηκαν στις 2.00 το μεσημέρι κι όπως έχει πει ο Ray Manzarek «Ο Jim Morrison ήταν απόλυτα κοντρολαρισμένος κι η φωνή του σε καλή ημέρα». Σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Jim Morrison έφυγε από τη ζωή, οι άλλοι τρεις κυκλοφόρησαν άλλα δύο άλμπουμ και το μεγάλο αμερικάνικο συγκρότημα έμεινε στην ιστορία. Η εμφάνισή τους στο Isle of Wight Festival ήταν η τελευταία live συναυλία τους που βιντεοσκοπήθηκε!
The Doors: Live at the Isle of Wight Festival 1970.
lu-ray & CD Track Listing
1. Roadhouse Blues
2. Backdoor Man
3. Break on Through (To The Other Side)
4. When The Music's Over
5. Ship of Fools
6. Light My Fire
7. The End (medley): Across The Sea/Away in India/Crossroads Blues/Wake Up

Bonus Features
1) "This is the End" featurette - 17 λεπτά συνεντεύξεων από το φεστιβάλ και παλαιότερη (του 2002) συνέντευξη με τον Ray Manzarek.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου