TOP OF THE BILL (19/4/17)

• Δυο πρώην(;) μέλη των Fleetwood Mac, οι Lindsey Buckingham και Christine McVie θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιουνίου το άλμπουμ τους με τίτλο τα ονόματά τους. Καλεσμένοι κι οι Mick Fleetwood και John McVie, αλλά όχι κι η Stevie Nicks.
• Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο μπασίστας των Molly Hatchet, Banner Thomas. Ο Banner έπαιζε μπάσο στους Molly Hatchet στα πρώτα 4 κλασικά άλμπουμ τους. Τα αίτια θανάτου του δεν ανακοινώθηκαν
• 7 πολύ δυνατές επανακυκλοφορίες περιέχει η νέα κυκλοφορία της Rock Candy Records. Ξεκινούμε με δύο άλμπουμ των Warrant, το «Dirty Rotten filthy stinking rich» (1989) με την επιτυχία Heaven που μάς σύστησε το αμερικάνικο συγκρότημα και το δεύτερο υπερπετυχημένο άλμπουμ τους  ‘Cherry Pie’(1990) που εκτός της μεγάλης ομότιτλης επιτυχίας περιέχει και το I Saw Red. Το ‘Cherry Pie’κυκλοφορεί με 5 bonus τραγούδια (demo, ακουστικές εκτελέσεις). Οι Mother’s Finest δεν είναι γνωστοί στη χώρα μας αλλά ούτε και στην Ευρώπη και το άλμπουμ τους ‘Iron Age’ θεωρείται αντιπροσωπευτικό του funk rock ήχου τους. Ο καναδός Frank Marino και το συγκρότημά του, οι Mahogany Rush έχουν την τιμητική τους με τρεις επανακυκλοφορίες. Το προσωπικό του άλμπουμ, ‘The Power Of Rock And Roll’(1981) είναι χαρακτηριστικό δείγμα των ικανοτήτων του, αλλά καλύτερο είναι το ‘Juggernaut’(1982) που περιέχει τα καταπληκτικά Strange Dreams και Stories of a Hero. Τέλος το Frank Marino&Mahogany Rush  “Live”(1977) κυκλοφορεί με 2 bonus τραγούδια από την εμφάνισή τους στο California Jam II του 1978. Όλες οι επανακυκλοφορίες είναι remastered και συνοδεύονται από πλούσια ένθετα.
• 37 χρόνια είχαν να δουν οι Deep Purple δίσκο τους στο βρετανικό Top Ten και το πέτυχαν με την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους InFinite που μπήκε στο Νο6!. Τελευταίο Top Ten άλμπουμ τους ήταν το Perfect Strangers (1984, Νο5). Ψηλά μπήκε και το καινούργιο άλμπουμ των Mike + the Mechanics, «Let Me Fly» (Νο9), ενώ το, άλμπουμ συνεργασίας του Brian May και της Κerry Ellis μπήκε σχετικά χαμηλά, στο Νο 27.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο αρχικός ντράμερ των Autograph, Keni Richards. O Richards καθόταν πίσω από τα ντραμς του συγκροτήματος, την καλύτερη περίοδό τους, δηλ μεταξύ 1983-1988.
• Καινούργια ψηφοφορία στη σελίδα. Πριν την ανακοινώσουμε να σας θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη που φορούσε το Survivor κι αν το παρακολουθείτε , πρώτη ήλθε η επιλογή  «Ποτέ» με 71%(!), δεύτερη «Μερικές φορές» με 17%, Τρίτη «Ναι κάθε βράδυ» με 11% και τελευταία «Πάντα αλλά δεν το λέω στους φίλους μου» με 2% . Η καινούργια ψηφοφορία αφορά 11 μουσικές ταινίες, απ’ όπου θα επιλέξετε την καλύτερη. 
• Μετά από 42 χρόνια, οι αδελφές Wilson των Heart βρίσκονται σε ψυχρότητα αφού ο σύζυγος της Ann Wilson, επιτέθηκε στο γιό της Nancy με αποτέλεσμα να συλληφθεί να του απαγγελθούν κατηγορίες. Το περιστατικό συνέβη μέσα στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια περιοδείας, Ο Deen Wetter παραδέχτηκε την ενοχή του, ζήτησε συμβιβασμό με το γιό της Ann και τελικά οι 364 ημέρες φυλάκισης μετατράπηκαν σε χρηματική αποζημίωση, δοκιμασία αλλά και να μην πλησιάζει το γιό της. Η περιοδεία συνεχίζεται, αλλά οι μεταξύ των δύο αδελφών επαφές έχουν μειωθεί στις απολύτως απαραίτητες και για πρώτη φορά οι δύο αδελφές, χρησιμοποιούν διαφορετικά καμαρίνια.
• Defying Gravity" είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Mr. Big που θα  κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε παραγωγή του Kevin Elson.
• Δείτε το promo trailer για το καινούργιο άλμπουμ του Jorn.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου