JOE LYNN TURNER TEXAS CLUB, ΑΘΗΝΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ GK ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ.

Μια Ευχάριστη Μουσική Βραδιά

Άλλη μια συναυλία του εξαιρετικού Joe Lynn Turner, αλλά ακουστική αυτή τη φορά,
έλαβε χώρα χθές στο Texas Club. Ένας χώρος γεμάτος περί τα 250 άτομα, υποδέχτηκε
 στις 11 το βράδυ τη μεγάλη αυτή μουσική φυσιογνωμία. Η βραδιά περιείχε τραγούδια από την καριέρα του με τους Rainbow και τους Deep Purple καθώς και διασκευές από δικά του ακούσματα όπως Van Morrison, Doors, Paul Rodgers,Elvis Presley.

Πλαισιωμένος από  2 κιθάρες (Γιώργος Γάκης, Bob Σαγανάς) και ένα πληκτρά, η βραδιά ξεκίνησε με το Hush, ενώ μεταφερθήκαμε στο Give Me Some Loving των Spencer Davis Group. Οι διασκευές στα κομμάτια των Van Morisson  και  Elvis Presley ήταν ικανοποιητικές  ενώ κάπου στη μέση του set,  μας ανέφερε την πηγή έμπνευσης του για το Street Of Dreams. Γραμμένο όπως μας είπε για μια γυναικεία παρουσία την οποία έβλεπε επί 10 χρόνια κάθε μέρα στον ύπνο του, και τελικώς  20 χρόνια αργότερα την παντρεύτηκε.
Η βραδιά κύλησε πολύ χαλαρά κ ευχάριστα με τον κόσμο να συμμετέχει δυναμικά. Η φωνή του παραμένει  σε πολύ καλό μουσικό επίπεδο πράγμα το οποίο φάνηκε στις διασκευές των Ready For Love και Catch The Rainbow. Περασμένες 12:00 λοιπόν και φθάνουμε  σε μια rock n roll τριπλέτα αυτή των Smoke On The Water .Tush και Johnny Be Good για να κλείσει αυτή η ροκ ακουστική βραδιά, με τον Joe L.Turner να δίνει το επόμενο συναυλιακό του ραντεβού επί Ελληνικού εδάφους για το Μάιο ή τον Ιούνιο του 2016 όπως μας είπε. Ακολουθεί το set list.
Setlist: Hush, Give Me Some Lovin, Moondance, Stone Cold, Hound Dog, Dust In The Wind, Light My Fire,Roadhouse Blues, Catch The Rainbow, Ready For Love, King Of Dreams, Smoke On The Water, Tush, Johnny Be Good.
ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ GK
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου