STAIRWAY TO THE STARS (16/1/16)

• Έχουν περάσει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου προσωπικού άλμπουμ του Zakk Wylde, με τίτλο "Book Of Shadows" (1996) και θα κυκλοφορήσει το  "Book Of Shadows ΙΙ". Ο Wylde δουλεύει το υλικό του καινούργιου του άλμπουμ, σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία του "Unblackened" των Black Label Society και η επιλογή των τραγουδιών έγινε μέσα από 40 συνθέσεις που είχε  ετοιμάσει.
• Φήμες θέλουν μουσικούς που πέρασαν από τους Yes να ετοιμάζονται μνα βγουν περιοδεία. Ο τραγουδιστής και συνιδρυτής του συγκροτήματος Jon Anderson, o οργανίστας Rick Wakeman και ο κιθαρίστας Trevor Rabin, βρίσκονται σε συζητήσεις για μια μικρή αμερικάνικη περιοδεία εντός του 2016.
• Δείτε το video για το κομμάτι Eye9 των Queensryche από το καινούργιο άλμπουμ τους "Condition Hüman".
• Η δισκογραφική εταιρεία Warner μήνυσε τους Avenged Sevenfold για αθέτηση όρων του συμβολαίου που είχαν υπογράψει πριν από 7 χρόνια. Η Warner ζητά από το συγκρότημα να τηρήσει το συμβόλαιο ενώ το συγκρότημα  για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, θέλουν να αποχωρήσουν επικαλούμενοι ένα νόμο που τους δίνει το δικαίωμα.
• Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο Giorgio Gomelsky, πρώην manager των Yardbirds και Rolling Stones. O Gomelsky ξεκίνησε την καριέρα του σαν ιδιοκτήτης του Crawdaddy Club στο Λονδίνο κι εκεί γνώρισε τους Rolling Stones κι αργότερα τουςYardbirds. Αργότερα συνεργάστηκε με τον Jimmy Page, τους Gong και Soft Machine. Για την ιστορία, ήταν γεννημένος στην Τιφλίδα, μεγάλωσε στην Ελβετία και εργάστηκε στην Αγγλία.
• Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Colin Vearncombe, γνωστός και ως Black, ύστερα από ένα σφοδρότατο τροχαίο που είχε στην Ιρλανδία. Ο 53χρονος βρίσκεται σε κώμα καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο πλευρό του βρίσκεται η γυναίκα του και τα τρία του παιδιά. Ο Black έγινε γνωστός to 1987 με τη μεγάλη επιτυχία «Wonderful Life» αλλά και με το "Everything's Coming Up Roses".
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου