STAIRWAY TO THE STARS (4/12/15)

• Επειγόντως σε νοσοκομείο του Βερολίνου διακομίστηκε ο κιθαρίστας των Motorhead, Phil Campbell, μετά από πρόβλημα υγείας που παρουσίασε. Έτσι οι προγραμματισμένες σε Γερμανία αλλά και Δανία ακυρώθηκαν. Τα μόνα νέα που έγιναν γνωστά είναι ότι η κατάστασή του βελτιώθηκε, χωρίς όμως να ανακοινωθεί από τι πάσχει! Πάντως ο Phil Campbell είναι από τους «μικρούς» rock stars αφού είναι μόνο 54 ετών.
• Victor Arduini κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Fayes, συνεργάζεται με τον τραγουδιστή Brian Balich (πρώην Argus, Penance) σχηματίζοντας τους Arduini/Balich. Μέσα στο 2016 αναμένεται το πρώτο δείγμα δουλειάς τους.
• Τον Απρίλιο του 2016 θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του πρώην τραγουδιστή των Skid Row, Sebastian Bach. Τίτλος της "18 And Life On Skid Row" και ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια για να περάσει από το σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του, τους Skid Row και να φθάσει στη σημερινή φάση της καριέρας του. Την βιογραφία του έχει ετοιμάσει κι ο Graham Bonnet, πρώην τραγουδιστής των Rainbow, Michael Schenker Group, Alcatrazz και Impellitteri. Τίτλος της  "Graham Bonnet: The Story Behind The Shades" και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016.
• Τέσσερεις επανακυκλοφορίες περιλαμβάνει το Δελτίο Κυκλοφορίας της Rock Candy Records. Πρόκειται για 3 άλμπουμ των Montorse κι ένα της Tane Cain. Συγκεκριμένα από τα τέλη Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμα τα άλμπουμ των Montrose, 'Paper Money'(1974) που περιλαμβάνει το 'I Got The Fire' που αργότερα διασκεύασαν οι Iron Maiden, το 'Warner Brother's Presents''(1975) και το 'Jump On It'(1976). Η άλλη επανακυκλοφορία αφορά το άλμπουμ της   Tan' Cain που έχει για τίτλο το όνομα της (1982) και κινείται στο χώρο του A.O.R με στοιχεία country!
• Δείτε το video για το τραγούδι “Downfall” που κυκλοφόρησαν οι Phase Reverse. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ τους  “Phase III: Youniverse”που είναι διαθέσιμο σε digipack CD και gatefolded βινύλιο LP, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ROAR! Rock of Angels Records, που πραγματοποιεί σωρεία ποιοτικών metal κυκλοφοριών το τελευταίο διάστημα.
Digipack CD: www.roar.gr/shop/phase-reverse-phase-iii-youniverse
Limited gatefold vinyl LP (pre-order): www.roar.gr/shop/phase-reverse-phase-iii-youniverse-gatefold-lp

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου