STAIRWAY TO THE STARS (11/12/15)

• Οι Iron Maiden σε συνεργασία με την Onkyo Corporation έχουν διαθέσει στην αγορά ένα ζευγάρι ακουστικά με τον κωδικό ED-PH0N3S, ειδικά σχεδιασμένο για τους fans του συγκροτήματος. Για τους επαΐοντες, οι προδιαγραφές του είναι οι παρακάτω: ED-PH0N3S Specifications:
Driver Type: Dynamic (Titanium coated diaphragm)
Driver Size: 40 mm
Frequency Response: 10Hz – 27kHz
Weight: 245g
Max Input Power: 800mW
Pressure Level: 105dB/mW Nominal
Impedance: 32 Ohms
Cable Length: 160cm (63 inch)
Plug Type: 3.5 mm
Supplied Adapter: 6.35mm (1/4 inch)
• Ένα ντοκιμαντέρ/ταινία με τίτλο "We Are Twisted F*cking Sister!" θα διανεμηθεί στις 29 Ιανουαρίου σε στενό κύκλο κινηματογράφων στην Ευρώπη. Η διάρκεια του είναι 137 λεπτά (συν άλλες δύο ώρες bonus υλικού!), η σκηνοθεσία έγινε από τον Andrew Horn κι αφορά τις πρώτες ημέρες της καριέρας των Twisted Sister. Φυσικά θα κυκλοφορήσει και σε dvd/blu-ray.
• "Kentucky"είναι ο τίτλος του πέμπτου άλμπουμ των Black Stone Cherry και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.
• Ο κιθαρίστας των Led Zeppelin, Jimmy Page, έχει εκδηλώσει τη διάθεση να επιστρέψει στη σκηνή τόσο με εμφανίσεις όσο και με καινούργιο δίσκο. Με συνέντευξη του στο βρετανικό περιοδικό “Classic Rock” δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι θα επιστρέψει στα live μέσα στο 2016 και έχει έτοιμο καινούργιο υλικό λέγοντας ότι ο  λόγος για νέο δίσκο και περιοδεία καθυστέρησαν εξαιτίας της ενασχόλησής του με τις επανακυκλοφορίες των Led Zeppelin.
• Για μια ακόμα φορά ο ντράμερ των Rush, Neil Peart δήλωσε ότι σκέπτεται πολύ σοβαρά να σταματήσει να περιοδεύει, θεωρώντας τον εαυτό του «συνταξιούχο»! «Η πεντάχρονη κόρη μου Olivia με συστήνει στο σχολείο ως «συνταξιούχο drummer». Ακούγεται αστείο αλλά είναι αληθινό. Δεν με στενοχωρεί , όπως συμβαίνει και με τους αθλητές έρχεται η στιγμή να εγκαταλείψεις το παιχνίδι. Προτιμώ να αποσυρθώ παρά να βιώσω την κατάσταση που περιγράφεται στο τραγούδι μας “Losing It”». Ο Neil Peart υποστήριξε πως είναι πολύ σκεπτικός με τη συνέχιση των μεγάλων περιοδειών, τονίζοντας πως είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού γεγονός που δεν του επιτρέπει να απουσιάζει για πολλές εβδομάδες. «Κάνω το ίδιο πράγμα για 40 χρόνια. Είμαι σε θέση να κατηγοριοποιώ τις υποχρεώσεις μου και μπορώ να αντέξω την απουσία της κόρης μου. Δεν αντέχω όμως στη σκέψη ότι της λείπω, καθώς κάτι τέτοιο είναι επίπονο και δυσνόητο για εκείνη. Πως μπορεί ένα μικρό παιδί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση; Έτσι είναι αναπόφευκτο να έχω ενοχές».
• O John Corabi, είχε αντικαταστήσει το 1993 τον Vince Neil στους Motley Crue και ηχογράφησε μαζί τους το άλμπουμ με τίτλο “Motley Crue”(1994) και το EP, Quaternary(1994). Αν και ήταν καλό το άλμπουμ απέτυχε εμπορικά και το συγκρότημα όταν επαναπροσέλαβε τον Neil δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ κανένα τραγούδι του live. Ο John Corabi που δεν κατάφερε να κάνει καριέρα, έκανε φέτος μια περιοδεία στην Αμερική με το δικό του συγκρότημα παίζοντας τα τραγούδια εκείνης της εποχής των Motley Crue , που οι Motley Crue δεν παίζουν. «Ερχόταν ο κόσμος και μας έλεγε ότι περίμεναν 20 χρόνια για να ακούσουν αυτά τα τραγούδια ξανά, οπότε σκέφτηκα ότι μια περιοδεία παίζοντας αυτά τα τραγούδια θα είχε ενδιαφέρον» δήλωσε ο Corabi. Έτσι ηχογράφησε και μαγνητοσκόπησε μια συναυλία του σε CD-DVD που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου