STAIRWAY TO THE STARS (3/11/15)

• Η ευρωπαϊκή περιοδεία των Dream Theater που ξεκινά στις 18 Φεβρουαρίου από το Λονδίνο και δεν περιλαμβάνει τη χώρα μας, επιφυλάσσει μια έκπληξη στους φίλους του συγκροτήματος: Οι Dream Theater θα παίξουν ολόκληρο το καινούργιο άλμπουμ τους άλμπουμ τους, που θα έχει κυκλοφορήσει εκείνες τις ημέρες! Συνήθως τα συγκροτήματα παίζουν ολόκληρο κάποιο κλασικό άλμπουμ τους για να προσελκύσουν παλιότερους fans τους, αλλά οι Dream Theater πάνε ανάποδα στο ρεύμα!
• Δείτε την εμφάνιση του Sammy Hagar και του κιθαρίστα Vic Johnson στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ μεταξύ San Francisco 49ers και Seattle Seahawks, που έγινε στις 22 Οκτωβρίου στο Levi's Stadium της California.

• Σύμφωνα με τον Bobby "Blitz" Ellsworth, οι Overkill σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το διάδοχο "White Devil Armory" τον Οκτώβριο του 2016!
• Το τέταρτο άλμπουμ τους "Last Of Our Kind" θα επανακυκλοφορήσουν οι Darkness στις 20 Νοεμβρίου σε deluxe έκδοση με 4 καινούργια τραγούδια ("Messenger", "Always Had The Blues", "Million Dollar Strong" και "I Am Santa"). Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι εδώ και τρεις μήνες στους Darkness, ντραμς παίζει ο Rufus Taylor, γιός του ντράμερ των Queen, Roger Taylor.
• Οι Gamma Ray προσέλαβαν τον Frank Beck σαν τραγουδιστή μαζί με τον  Kai Hansen. Έτσι το συγκρότημα θα έχει δύο τραγουδιστές στη σκηνή και στον επερχόμενο δίσκο τους. Ο Beck είχε βοηθήσει τους Γερμανούς και παλιότερα σε συναυλίες κι ο βασικός λόγος είναι ότι ο Hansen έχει αρχίσει να κουράζεται από τις διαρκείς περιοδείες και χρειαζόταν μια βοήθεια στο τραγούδι.
• Αυτή είναι η καινούργια expanded έκδοση του άλμπουμ των Fleetwood Mac, “Tusk’. Διαβάστε εδώ.

• Το Sweden Rock 2016 επανασυνδέει τους Hellacopters και μάλιστα με την σύνθεση του πρώτου τους άλμπουμ, "Supershitty To The Max", που θα επανακυκλοφορήσει καθώς συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του. Το σουηδικό συγκρότημα, επιστρέφει μετά από 7 χρόνια και την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ "Head Off"!
• Τέσσερα άλμπουμ από τον πλούσιο κατάλογο των Toto επανακυκλοφορεί η Rock Candy Rec. Όλα remastered και με πλούσια ένθετα. Οι τίτλοι τους είναι Toto IV (κορυφαίο A.O.R.άλμπουμ με επιτυχίες όπως Rosanna, I won’t hold you back και Africa),  Isolation (με τα πολύ καλά Angels don’t cry και Stranger in Town), Fahreneit (I’ll be over you) και το To the Seventh One (Pamela, Stop loving you).
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου