ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ



 Στις 28 Αυγούστου, οι Τιτανοτεράστιοι κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα δύο διαφορετικά διπλά Live άλμπουμ: Το "From The Setting Sun… που ηχογραφήθηκε το 2013 στο Wacken)" και "…To The Rising Sun  που ηχογραφήθηκε το 2014 στο Tokyo". Και τα δύο θα είναι διπλά CD και συνοδεύονται από το DVD της συναυλίας, ενώ κυκλοφορούν και σε διαφορετικά DVD και Blu-ray και τριπλά βινύλια. Το "From The Setting Sun… (In Wacken)" βιντεοσκοπήθηκε με 9 HD κάμερες στην εμφάνιση τους στο Wacken Open Air festival 2013 και είναι η πρώτη φορά που οι τιτανοτεράστιοι  χρησιμοποιούν 3D τεχνική. Το "…To The Rising Sun (In Tokyo)" βιντεοσκοπήθηκε με 12 HD κάμερες στο Nippon Budokan του Tokyo το 2014.Και των δύο η μίξη έγινε από τους Eike Freese και Alex Dietz με την επιστασία του Roger Glover. Όσοι τα άκουσαν (ή τα είδαν) μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση του συγκροτήματος στη σκηνή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο τραγουδιστής και ο μπασίστας τους (Ian Gillan και  Roger Glover αντίστοιχα) έχουν κλείσει τα 70 χρόνια (σ.σ. ζωή να έχουν!). Να σημειώσουμε ότι στην εμφάνισή τους στο Wacken στο Smoker on the water μαζί τους εμφανίζεται κι ο  Uli Jon Roth!
Ακολουθεί πλήρες Track list και των δύο live.
 FROM THE SETTING SUN...IN WACKEN
Disc: 1
 1. Highway Star2. Into The Fire3. Hard Lovin' Man4. Vincent Price5. Strange Kind Of Woman6. Contact Lost7. The Well - Dressed Guitar8. Hell To Pay9. LazyDisc: 2 
1. Above And Beyond2. No One Came3. Don Airey's Solo4. Perfect Strangers5. Space Truckin'6. Smoke On The Water (featuring Uli Jon Roth)7. Green Onions/Hush8. Black Night.
...TO THE RISING SUN (IN TOKYO)
CD1
1. Après Vous
2. Into The Fire
3. Hard Lovin‘ Man
4. Strange Kind Of Woman
5. Vincent Price
6. Contact Lost
7. Uncommon Man
8. The Well-Dressed Guitar
9.
The Mule
10. Above And Beyond
11. Lazy

CD2
1. Hell To Pay
2. Don Airey’s Solo
3. Perfect Strangers
4. Space Truckin‘
5. Smoke On The Water
6.
Green Onions / Hush
7. Black Night
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου