STAIRWAY TO THE STARS (14/10/15)

• Γλύτωσε από την υπερβολική δόση των ναρκωτικών και παρ’ ολίγο να επαληθεύσει το λαϊκό γνωμικό ‘ο γέρος θα πάει από πέσιμο ή χέσιμο’. Στην προκειμένη περίπτωση ο Keith Richards δεν κινδυνεύει από…χέσιμο αλλά φαίνεται ότι κατά τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία των Rolling Stones, έπεσε και έσπασε κάποια πλευρά! Στις 4 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Rolling Stones στην Ινδιανάπολη έτρεχε στη σκηνή (σ.σ αμ τι το ήθελε) έπεσε και έσπασε κάποια πλευρά χωρίς εκείνη τη στιγμή να καταλάβει την έκταση του τραυματισμού του. Κατά τ’ άλλα, το συγκρότημα θα έχει καινούργιο άλμπουμ το 2016 κι η αγαπημένη ασχολία του Richards είναι να παίζει Scrabble με τον 15χρονο εγγονό του, ενώ παράλληλα τον μαθαίνει όσες «κακές» λέξεις μπορεί, όπως s—head κι a–hole.
• Με 44% υπέρ της επανεμφάνισης των maxi singles βινυλίου έληξε η ψηφοφορία του Rockmachine.gr. όμως ένα ποσοστό 56% ψήφισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν (δεν με ενδιαφέρει 27% και Πεταμένα λεφτά 29%).Ήδη έχει αναρτηθεί η καινούργια ψηφοφορία με θέμα αν «Επηρεάζεστε από τις ειδήσεις που αναφέρονται στην προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη».
• Στην Κούβα βρέθηκε Mick Jagger, και παρακολούθησε μια συναυλία μουσικής timba (σ.σ είδος μουσικής που μοιάζει με τη salsa) από το συγκρότημα Bamboleo σε έναν χώρο στη δυτική Αβάνα, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου, ενώ .περπάτησε με το γιο του στους δρόμους της παλιάς πόλης, προκαλώντας με την παρουσία του τον ενθουσιασμό των περαστικών και των τουριστών. Η παορυσία του Jagger εκεί μπορεί να συνδέεται με την προετοιμασία της συναυλίας που οι Rolling Stones σχεδιάζουν να δώσουν στην Κούβα στα πλαίσια της περιοδείας τους στην Λατινική Αμερική στις αρχές του 2016. Παράλληλα ο Keith Richards επιβεβαίωσε ότι η Κούβα θα είναι ένας από τους σταθμούς της δικής του περιοδείας για την προώθηση του δίσκου “Crosseyed Heart”. Να σημειώσουμε ότι ο μπασίστας των Rolling Stones, Darryl Jones  έπαιξε το 2014 στην Κούβα με το συγκρότημά του, τους The Dead Daisies, ενώ τα τοπικά μέσα γράφουν ότι οι Rolling Stones θα παίξουν τον Μάρτιο στο στάδιο της Αβάνας.
• Πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο σαξοφωνίστας των Stooges, Steve Mackay εξ’ αιτίας σηψαιμίας. Ο Mackay είχε παίξει στο άλμπουμ των Stooges, Fun House αλλά και των Commander Cody, Violent Femmes, Snakefinger κ.α Από τις αρχές της δεκαετίας του 90 ζούσε στο Σαν Φρανσίσκο κι εργαζόταν σαν ηλεκτρολόγος.
• Κι ενώ οι Metallica επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται στο studio και ηχογραφούν καινούργιο υλικό, οι Τιτανοτεράστιοι ετοιμάζονται να μπουν κι αυτοί στο studio για να ηχογραφήσουν το καινούργιο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει το2016. Ο Steve Morse είπε ότι υπολογίζει να μπουν στο studio στα μέσα Ιανουαρίου και πάλι με παραγωγό τον Bob Ezrin, με τον οποίον είχαν δουλέψει και στο πρόσφατο "Now What?!"
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου