CITIES ON FLAME WITH ROCK’N’ROLL (8/5/15)

• Με το σλοβάκικο συγκρότημα των Tristana θα συνεργαστεί ο σουηδός τραγουδιστής Mats Levén. Το όνομα το οποίο επέλεξαν δεν αποτελεί έκπληξη αφού ονομάζονται Tristana Feat. Mats Leven και ήδη ετοιμάζονται να εμφανιστούν σε καλοκαιρινά φεστιβάλ. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Levén ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 από τους Swedish Erotica και τους Treat για να την συνεχίσει τραγουδώντας με τον Yngwie Malmsteen (στο άλμπουμ  "Facing The Animal") με τους Krux, At Vance, Therion αλλά και Gus G.
• Με ανακοίνωση του ο μπασίστας των Fear Factory, Matt Devries, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το συγκρότημα για να αφοσιωθεί στην οικογένεια του. Τον αντικατέστησε ο Tony Campos (πρώην Soulfly).
• Σε συνέντευξή του στους Times, ο Roger Waters πήρε θέση εναντίον της ψηφιακής μουσικής λέγοντας: «Νιώθω τυχερός που γεννήθηκα το 1943 και όχι το 1983. Ήμουν  παρών όταν υπήρχε ακόμα δουλειά(!) στη μουσική βιομηχανία και δεν είχε συμβεί η εξαγορά από την Silicon Valley και μπορούσες να βγάλεις χρήματα κάνοντας το πραγματική δουλειά, είτε ηχογραφώντας είτε παίζοντάς live”. Παράλληλα απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο για μια επανασύνδεση των Pink Floyd!
• Το πρώτο dvd στην καριέρα τους θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιουλίου οι Black Veil Brides. Τίτλος του "Alive And Burning" θα περιέχει αποσπάσματα από εμφάνισή τους στο Wiltern Theater του Λος Άντζελες το 2014 και το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Richard Villa.
• Ο Ozzy Osbourne, η γυναίκα του Sharon Osbourne, o Anthony Kiedis και ο Duff McKagan ενώνουν τις φωνές τους σε καμπάνια για την προστασία της ασιατικής μαύρης αρκούδας. Η καμπάνια έχει τον τίτλο Let A Bear Sh!t In The Woods και η οργάνωση  Animals Asia θέλουν να αναδείξει την σκληρότητα με την οποία μεταχειρίζονται κτηνοτρόφοι τη μαύρη αρκούδα. Σύμφωνα με τον οργανισμό Animals Asia, περισσότερες από 12.000 αρκούδες κρατούνται σε κλουβιά στην Κίνα και στο Βιετνάμ και λιμοκτονούν, για να αφαιρεθεί κατόπιν το υγρό που βρίσκεται στην χολή τους και να χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική.
• Σε πρόσφατή συνέντευξή του, ο τραγουδιστής των Armored Saint και πρώην Anthrax, John Bush δήλωσε πως είπε όχι στην πρόταση των Metallica για να γίνει τραγουδιστής τους, γιατί «η πίεση θα ήταν πολύ μεγάλη». Η ιστορία λέει ότι μετά την κυκλοφορία του "Kill ‘Em All", oι Metallica του ζήτησαν να αναλάβει τα φωνητικά, καθώς ο James Hetfield δεν τα πήγαινε καλά σαν κιθαρίστας/τραγουδιστής. Το περίεργο ήταν ότι ο  Βush ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, αλλά εκείνος προτίμησε τότε να παραμείνει πιστός στους Armored Saint. «Δεν ήταν γραφτό να πάω. Θα είχα αλλάξει και εγώ το πρόσωπο του heavy metal, αλλά να μου λείπει τέτοια πίεση. Η Hetfiled έχει φοβερή φωνή, την έχει εξελίξει. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλον στη θέση του. Οι Armored Saint, ήταν όλοι φίλοι από το σχολείο. Δεν ήθελα να τους αφήσω εκείνη τη στιγμή.  Το 1992 πήγα στους Anthrax και πιστεύω πως ήταν καλή απόφαση, περάσαμε καλά και φτιάξαμε μερικά ωραία πράγματα».
• Δείτε εδώ το lyric video των Ten για το κομμάτι Tell Me What To Do.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου