CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL

• Ακόμα ένα teaser πόσταρε ο Meat Loaf για το επερχόμενο άλμπουμ του Braver Than We Are με τη συνεργασία του Jim Steinman. Την παραγωγή δεν   επιμελήθηκε ο Steinman αλλά ο Paul Crook. To Braver Than We Are θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
• Η κατά βάση αυστραλοί Dead Daisies προσέλαβαν τον John Corabi στη θέση του Jon Stevens (Noiseworks).Ήδη ο Corabi βρίσκεται στο Σίνδεi για να ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις. Να θυμίσουμε ότι οι Dead Daisies αποτελούνται από τους Richard Fortus, John Corabi, Marco Mendoza, Dizzy Read,  Brian Tichy και David Lowy.
• Σύμφωνα με το Billboard. Com ο τραγουδιστής των Aerosmith, Steven Tyler έχει ξεκινήσει να δουλεύει το προσωπικό του άλμπουμ που θα είναι πολύ κοντά στην… country. Η κυκλοφορία του θα γίνει φέτος το χειμώνα ή τους πρώτους μήνες του 2016.
• Οι αμερικάνοι Rival Sons θα κυκλοφορήσουν σε single βινυλίου τη διασκευή τους στην επιτυχία των Creedence Clearwater Revival, Long As I Can See   The Light. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το τραγούδι εμφανίστηκε στο άλμπουμ των Creedence, Cosmo's  Factory (1970) και στην δεύτερη πλευρά το single των Rival Sons θα έχει το Black Coffee (των Humble Pie). Δείτε εδώ το video του Long As I Can See The Light.
• Δείτε εδώ το video των AC/DC για το καινούργιο τραγούδι τους "Rock The Blues Away" από το άλμπουμ Rock or Bust.
• Λυθήκαν τα νομικά προβλήματα που είχαν οι Tool από το 2007, όταν ένας φίλος του συγκροτήματος ισχυρίστηκε πως δημιούργησε ένα artwork γι'  αυτούς και διεκδικούσε credit και φυσικά χρήματα. Η νομική εταιρεία που είχε αναθέσει την υπόθεση ο «φίλος του συγκροτήματος»  στράφηκε κατά  του συγκροτήαμτος και τους μήνυσε. Ακολουθήθηκε η κλασική νομική οδός (ανταγωγή κλπ) και τελικά οι Tool κέρδισαν την υπόθεση 7 χρόνια μετά! (σ.σ.άρα αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα). Ακόμα ένα ιατρικό θέμα που παρουσιάστηκε σε κάποιο από τα μέλη (δεν κατονομάζεται) φαίνεται ότι  ξεπεράστηκε και το συγκρότημα έχει επιστρέψει στη συνθετική διαδικασία νέων τραγουδιών.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου