CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (22/3/15)

• Στο studio βρίσκονται οι Leave’s Eyes για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του καινούργιου άλμπουμ τους που ευελπιστούν να κυκλοφορήσει μέσα στο   2015. Όπως δήλωσε η τραγουδίστρια του συγκροτήματος  Liv Kristine το άλμπουμ έχει concept και αναφέρεται στην ιστορία της Νορβηγίας . Ο  χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι  τελευταίο studio άλμπουμ για τους Leave’s Eyes ήταν το"Symphonies Of The Night" (2013). 
• Τελείωσε τις ηχογραφήσεις του ο κιθαρίστας των Motorhead, Phil Campbell υπό την επίβλεψη του παραγωγού Cameron Webb. Ακόμα δεν έχει   προγραμματιστεί πότε θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του συγκροτήματος (πιθανότατα φθινόπωρο/χειμώνα), ενώ παράλληλα ετοιμάζονται να  βγουν περιοδεία σε Ιαπωνία και Κορέα με τους Foo Fighters.
• Οι Skull, το συγκρότημα των πρώην Trouble, Eric Wagner και Ron Holzner, προσέλαβε τον πρώην ντράμερ των Pentagram, Sean Saley. O Saley   αντικατέστησε τον Jeff "Oly" Olson(πρώην Trouble) που έφυγε τον Ιανουάριο.
• Έφυγε από τη ζωή  ο αρχικός ντράμερ των Molly Hatchet, Bruce Crump σε ηλικία 57ετών και για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια θανάτου του.  Ο Crump είχε παίξει τα πλέον πετυχημένα άλμπουμ του αμερικάνικου συγκροτήματος, όπως το ομότιτλο αλλά και στο Flirtin' With Disaster.      Συγκεκριμένα ήταν στο συγκρότημα από το 1978 έως και το 1982, για να επιστρέψει το 1984 έως το 1990 όπου απεχώρησε οριστικά. Τα τελευταία   χρόνια έπαιζε με τους China Sky.
• Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ των Red Dragon Cartel και αποχώρησε ο τραγουδιστής Darren Smith. Ο Jake E. Lee ψάχνει για τον καινούργιο…..
• Στο studio μπήκαν οι Satan ξεκινώντας τις ηχογραφήσεις καινούργιων τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν το Σεπτέμβριο. Το συγκρότημα πρόσφατα   κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το Trail of Fire: Live in North America και το Life Sentence.
• Επισκεφτείτε το ανανεωμένο blog του Αλέξανδρου Ριχάρδου και πάρτε μέρος στην καινούργια ψηφοφορία.


Για να διαβάσετε περισσότερα νέα,  πατήστε το κουμπί «Νέα του Rockmachine.gr».
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου