NEWS OF THE WORLD (2/9/17)



• Ακόμα μια super deluxe έκδοση παλαιότερου άλμπουμ των Metallica θα γίνει στις  10 Νοεμβρίου. Το κλασικό "Master of Puppets" θα επανακυκλοφορήσει remastered και θα είναι διαθέσιμο σε βινύλιο, CD, τριπλό CD με  demos, rough mixes, συνεντεύξεις, live τραγούδια και 28-σέλιδο booklet, ενώ θα υπάρξει και super deluxe edition με hardcover βιβλίο 108 σελίδων, 3πλό βινύλιο, 10 CDs, κασέτα, 2 DVDs, μία λιθογραφία, χειρόγραφους στίχους και έξι κονκάρδες!
• Η Century Media Records θα επανακυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο 3 άλμπουμ των Paradise Lost σε βινύλιο. Πρόκειται για τα "In Requiem" (2007), "Faith Divides Us - Death Unites Us" (2009) και"Tragic Idol" (2012). Σε αυτά θα συμπεριλάβουμε  το "Live At The Roundhouse" που κυκλοφόρησε με τίτλο "Tragic Illusion Live At The Roundhouse, London".
• Δείτε το καινούργιο video των Epica με τίτλο "Immortal Melancholy" από το επερχόμενο ΕΡ τους "The Solace System" που θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου.

• Οι ισπανοί Zhenx είναι το συγκρότημα του πρώην μπασίστα των Baron Rojo, Gorka Alegre. Στο άλμπουμ τους τραγουδάει ο David Saylor και συμμετέχουν σαν καλεσμένοι τρεις πολλοί γνωστοί μουσικοί: o πρώην ντράμερ των Scorpions, is Herman Rarebell, o κιθαρίστας Bill Leverty των Firehouse κι ο πρώην τραγουδιστής των Accept και Bangalore Choir David Reece.
• Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Muse στο Reading Festival , στη σκηνή ανέβηκε ο Brian Johnson κι έπαιξαν μαζί το"Back in Black". Δείτε το video.
• Δείτε το καινούργιο video των Threshold για το τραγούδι τους “Small Dark Lines”. Το τραγούδι και το video έχουν μια ιστορία, αφού ζητήθηκε από 9 ανθρώπους να ζωγραφίσουν τα σώματά τους αντιπροσωπεύοντας όσα για τα οποία έχουν μετανιώσει στη ζωής τους. Οι Threshold θα εμφανιστούν στις 12 Νοεμβρίου στο Κύτταρο. Τιμή εισιτηρίου: 22 ευρώ (τα πρώτα 100 εισιτήρια), 25 ευρώ (λοιπή προπώληση & ταμείο).
• Το 7ο εγγονάκι απέκτησε ο Ozzy Osbourne. Αυτή τη φορά γονείς του παιδιού είναι ο γιός του Jack κι η γυναίκα του Lisa κι αυτό είναι το τρίτο τους παιδί. Να τους ζήσει!
• Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Rudolf Schenker μιλώντας για την αλλαγή ντράμερ στο συγκρότημα (στη θέση του James Kottak, o Mikkey Dee ) είπε ότι λυπήθηκε πολύ που αναγκάστηκαν να διώξουν τον Kottak αλλά είναι αδύνατον να συνεργαστείς με κάποιον που είναι τόσο ασταθής κι επιρρεπής στο αλκοόλ


Η επανακυκλοφορία σε βινύλιο των Paradise Lost


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου