TOP OF THE BILL (23/2/17)

• Οι Paul McCartney και Ringo Starr βρέθηκαν μαζί στο studio για να ηχογραφήσουν μαζί ένα τραγούδι. Οι πρώην Beatles (και μόνοι επιζώντες) ήταν στο studio μαζί με τον Joe Walsh των Eagles (ο κύριος στη μέση της φωτό). Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται μετά τη διάλυση των Beatles, αλλά πάντα μια τέτοιου είδους επανασύνδεση είναι σημαντική.
• Το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο Sigh of Day θα κυκλοφορήσουν οι Mostly Autumn στις 7 Απριλίου (διάβασε εδώ). Το Sigh of Day περιέχει 10 καινούργια τραγούδια, είναι το 12ο άλμπουμ της δισκογραφίας τους και διαδέχεται το Dressed in Voices που είχε κυκλοφορήσει το 2014.  “Είναι ένας δίσκος που γιορτάζει τη ζωή κι οδηγεί τον ακροατή σε περιοχές που η μουσική μας δεν τον έχει ταξιδέψει!  Φίλοι που τον άκουσαν, μας είπαν ότι ξεπερνά κάθε προηγούμενη δουλειά μας. Παρομοίασαν τη μουσική μας με μια δύναμη που ακούγεται να ξεκινά αργά και ν εκτινάσσεται» λένε τα μέλη του συγκροτήματος. Αν θέλετε να το προπαραγγείλετε, μπείτε εδώ.
• Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του αρχικού ντράμερ των Guns N’ Roses, Steven Adler ήταν μέσα στο σχήμα του reunion αλλά ένα χρόνιο πρόβλημα με την πλάτη του, τον έστειλε…στα πιτς. Έτσι τη θέση του δεν πήρε ο Matt Sorum (που ήταν ο αντικαταστατής του στους Gunners) αλλά ο Frank Ferre κι ο Adler περιορίζεται σε μικρές χρονικά διάρκειας εμφανίσεις στις συναυλίες τους!
• Δείτε τους Armored Saint να παίζουν live στο Wacken το κομμάτι "Last Train Home".
• Ποιος σου έβγαλε το μάτι; Ο αδελφός σου για αυτό είναι τόσο βαθιά η πληγή! Λέει ο λαός για τις κακές σχέσεις μεταξύ αδελφών. Έτσι για μια ακόμα φορά, ο Michael Schenker κατηγόρησε τον αδερφό του Rudolf ότι έχει κλέψει στοιχεία από τον τρόπο που παίζει ενώ αντιγράφει άλλους κιθαρίστες, χαρακτηρίζοντάς τον σαν απατεώνα καλλιτέχνη!
 • Τις καινούργιες επανακυκλοφορίες ανακοίνωσε η Rock Candy Records. Μεταξύ αυτών είναι τα άλμπουμ των King Kobra, ”Ready to Strike” (1985) και “The trill of a Lifetime” (1986) με το συγκρότημα των Carmine Appice (ντραμς Cactus, Beck Bogart & Appice, Rod Stewart), Mark Free (τραγούδι Unruly Child), John Michael Philips & Mick Sweda κιθάρες (Bulletboys) και Johnny Rod (μπάσο WASP), να παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά εμπορικά να μην καταφέρνουν πολλά πράγματα. Μια Τρίτη επανακυκλοφορία είναι το άλμπουμ των southern/country Outlaws, “Playin to Win”΄(1978). Επίσης, επανακυκλοφόρησε το ομότιτλο άλμπουμ των Creed (καμία σχέση με τους  Creed της δεκαετίας του 90) με ήχο μεταξύ southern rock και Aerosmith. To άλμπουμ των  Creed , επανακυκλοφόρησε με 6 bonus tracks! Τέλος, η καινούργια κυκλοφορία της Rock Candy Recordsπεριλαμβάνει 3 άλμπουμ των άγνωστων 707. Πρόκειται για το πρώτο ομότιτλο άλμπουμ τους (1980), το ‘The Second Album’(1980) και το “Mega Force” που κυκλοφόρησε με 4 bonus tracks. Για τους φίλους του A.O.R. να σημειώσουμε ότι στο “Mega Force” τραγουδάει ο Kevin Chalfant, άρα όσοι δεν ξέρετε τους 707, καταλάβατε που κινούνται!
• Δείτε το video που ανέβασαν οι Metallica για τον super fan τους, Doug Brown που είναι από τους μεγαλύτερους συλλέκτες Metallica του κόσμου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου