ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ Πλτ.ΝΕΡΟΥ

 

Ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου από τη Γλασκόβη η ευρωπαική περιοδεία των Judas Priest, Invincible Shield world tour όπου έπαιξαν το παρακάτω set list:
Όπως διαβάσατε από το καινούργιο άλμπουμ παίζουν 3 τραγούδια, Invincible Shield, το Panic Attack και το Trial By Fire ενώ παίζουν και το Love Bites, μετά από σχεδόν 10χρονη απουσία.
01. Panic Attack
02. Rapid Fire
03. You've Got Another Thing Comin'
04. Metal Gods
05. Lightning Strike
06. Love Bites (πρώτη φορά μετά το 2015)
07. Breaking The Law
08. Saints In Hell (πρώτη φορά μετά το 2019)
09. Trial By Fire
10. Turbo Lover
11. Invincible Shield
12. Beyond The Realms Of Death
13. Victim Of Changes
14. Screaming For Vengeance
15. The Green Manalishi (With The Two Prong Crown)
16. Painkiller
Encore:
17. Hell Bent For Leather
18. Living After Midnight



Πάντως μόνο από αυτό το video, βλέπεις ότι καλά τα ολογράμματα για καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή ή σταματούν να περιοδεύουν για διάφορους λόγους, αλλά το ζωντανό  πράγμα δεν συγκρίενται με τίποτε. Σκέψου ότι αυτοί οι άνθρωποι, περιοδεύουν κάθε χρόνο και κάθε φορά είναι λυσσασμένοι! Να σημειώσω ότι σε αυτό το κομμάτι της εωρωπαικής περιοδείας, οι Judas Priest παίζουν με τους Saxon και Uriah Heep. Στην Πλτ. Νερού στις 21 Ιουλίου οι Judas Priest θα παίξουν με Accept και Bruce Dickinson. Ο Rob Halford μίλησε για το setlist της περιοδείας, λέγοντας όιτι είναι αδύνατον να μην παίξουν τα super classics Breaking The Law, Painkiller You've Got Another Thing Comin' και Living After Midnight. «Υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που χρωστάς στους fans σου να παίξουν, επειδή είναι μέρος της ιστορίας σου. Χωρίς να χρειάζεται να αναφέρω ονόματα, υπάρχουν ορισμένες μπάντες που ξέρεις ότι θέλεις να ακούσεις κάποια τραγούδια στις συναυλίες τους. Σε κάθε set list προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια τραγούδια, να πάμε πιο βαθιά στο χρόνο και να βρούμε τραγούδια από προηγούμενα άλμπουμ και να τα ξανά παίξουμε. Άρα πιθανότατα θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο ή τρία κομμάτια σε κάθε setlist(σ.σ. στο τρέχον υπάρχουν 2) Ανά πάσα στιγμή, έχουμε 60 έως 70 τραγούδια που μπορούμε να παίξουμε, είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τα emails π[ου ανταλλάσσουμε με προτάσεις τραγουδιών. Όταν ένα συγκρότημα παίζει στη σκηνή, κάθε μέλος της μπάντας πρέπει να συμφωνήσει με το set list. Πρέπει όλοι να πιστεύουμε σε κάθε τραγούδι που παίζουμε είπε ο Metal God. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

13/3/24



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου