Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ: ROLLING STONES/GREENSLADE

 

Οι Rolling Stones έχουν ανοίξει το θησαυροφυλάκιο τους και δεν λένε να σταματήσουν να κυκλοφορούν παλαιότερες live ηχογραφήσεις τους. Αυτή τη φορά κυκλοφόρησαν τη συναυλία τους από το Wiltern Theatre του Λος Άντζελες (4 Νοεμ. 20020) από την περιοδεία του 2002-03 Licks World Tour, με τίτλο The Rolling Stones Live at the Wiltern. Τη συναυλία παρακολούθησαν 1,850 θεατές, όση ήταν η χωρητικότητα του χώρου κι είχε γίνει στο πλαίσιο της προώθησης της συλλογής 40 Licks και η κυκλοφορία του άλμπουμ θα γίνει στις 8 Μαρτίου σε DVD και 2πλό CD, Blu-ray 2πλό CD, σκέτο 2πλό  CD και 3πλό βινύλιο.
Το Rolling Stones Live at the Wiltern θα περιέχει 20 τραγούδια όπως με  Jumpin' Jack Flash, Beast of Burden, Can't You Hear Me Knocking, Honky Tonk Women, Start Me Up, Tumbling Dice αλλά και τη διασκευή τους στο Everybody Needs Somebody to Love του Solomon Burke.
Οι συναυλίες που έδωσαν οι Greenslade στο BBC, μεταξύ 1973 και 1974, θα κυκλοφορήσουν το Φεβρουάριο σε ένα 2πλό cd με τίτλο Greenslade At The BBC. To πρώτο cd θα περιέχει τη συναυλία τους στο Paris Theatre του Λονδίνου και το άλλο τη συναυλία τους στο Old Grey Whistle Test(Νοέμβριος 1973).
11/1/24



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου