ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ MICHAEL SCHENKER!

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ των Michael Schenker Fest με τίτλο "Revelation" σε παραγωγή του Michael Schenkler και του συνεργάτη του Michael Voss. Μπορείτε να δείτε το πρώτο video με τίτλο "Rock Steady". "Το πρώτο single μας δημιουργήθηκε μέσα από ένα σόλο στο studio και σιγά σιγά αρχίσαμε να προσθέτουμε μελωδίες και ψυχεδελικούς στίχους. Μοιάζει σαν
party song που διηγείται μια ιστορία και αρχικά είχαμε την ιδέα να προσκαλέσουμε κάποιους καλεσμένους μαζί μας όπως τους Ronnie Wood και Mick Jagger. Ειδικά με τον  Ronnie Wood έχουμε αναπτύξει μια φιλιά από την εποχή που είχε έλθει με την οικογένεια του στο καμαρίνι μου για να με γνωρίσουν, προς τα τέλη της δεκαετίας του 80!» λέει ο Michael Schenker και συνεχίζει «έτσι ζήτησα απλό το γιό μου Taro να συναντήσει τον Ronnie αφού και οι δύο μένουν στη Βαρκελώνη και να του πει να προτείνει να συμμετάσχουν μαζί με τον Mick Jagger στην ηχογράφηση. Οι Beatles και οι Rolling Stones είναι δύο συγκροτήματα που με έχουν επηρεάσει πολύ. Παλαιότερα είχα την τύχη να τζαμάρω με τον Paul McCartney και οι Ronnie και Mick θα έκλειναν τον κύκλο, αλλά από τη στιγμή που πέθανε ο Ted McKenna, άλλαξαν οι προτεραιότητες μου και όλη ιδέα της συμμετοχής τους πήγε πίσω».
Το "Revelation" θα κυκλοφορήσει σε CD-digipak, 2LP (σε διαφοερετικά χρώματα) και σε περιορισμένη έκδοση  box set που θα περιέχει το CD-digipak, 2LP, puzzle, αφίσα 60x30 και photo cards.
"Revelation" track listing (CD-digipak, 2-LP, digital)
01. Rock Steady
02. Under A Blood Red Sky
03. Silent Again
04. Sleeping With The Light On
05. The Beast In The Shadows
06. Behind The Smile
07. Crazy Daze
08. Lead You Astray
09. We Are The Voice
10. Headed For The Sun
11. Old Man
12. Still In The Fight
13. Ascension
Bonus:
14. Armed And Ready (live)
15. Bad Boys (live)
16. Rock Bottom (live)

Στο "Revelation"  συμμετέχουν 4(!) τραγουδιστές, οι Gary Barden, Graham Bonnet, Robin McAuley και Doogie White, ενώ τον Ted McKenna αντικατέστησαν οι Simon Philips και Bodo Shopf. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμο ς της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το προηγούμενο άλμπουμ των Michael Schenker Fest ήταν το "Resurrection"(2018).
15/6/19

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου