CLASSIC ROCK 2 ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δύο μεγάλες ορχήστρες, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπο τη διεύθυνση του Friedmann Riehle αλλά και με την παρουσία του John Lees κιθαρίστα και τραγουδιστή των Barclay James Harvest, παρουσιάζουν ένα δυνατό set list βασισμένο σε κλασσικά rock τραγούδια των Led Zeppelin, Queen, Deep Purple, U2, Europe και Alannah Myles.  
Συνολικά 80  μουσικοί και οι Barclay James Harvest σε μια rock βραδιά. 
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 έγιναν δύο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο όπου τις παρακολούθησαν 9.000 θεατές. Διάβασε εδώ την κριτική της συναυλίας του 2017.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας αποτελείται από κορυφαίους μουσικούς της Τσεχίας υπό τη διεύθυνση του Γερμανού μαέστρου Friedemann Riehle. Είναι μία από τις ηγετικές ορχήστρες στην Ευρώπη για την ενορχήστρωση και ηχογράφηση μουσικής από κινηματογραφικές ταινίες. Η ορχήστρα αριθμεί περίπου 200 ηχογραφήσεις κάθε χρόνο. Έχει επίσης παίξει και ηχογραφήσει για εξέχοντες ανθρώπους από τον κινηματογραφικό κόσμο όπως οι David Lynch, Elmer Bernstein και Roman Polanski και έχει κυκλοφορήσει πάνω από 100 CDs για soundtracks.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας συνεργάζεται με labels όπως η Decca, η EMI, η Sony BMG, αλλά και με διεθνή κινηματογραφικά στούντιο. Διάσημοι τενόροι όπως οι Jonas Kaufmann και Salvatore Licitra, η τσελίστα Sol Gabetta και πολλοί άλλοι κλασικοί μουσικοί έχουν ηχογραφήσει CDs με την ορχήστρα αυτή.
Κάθε χρόνο, η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας, με μαέστρο τον F. Riehle, είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της κλασικής μουσικής σκηνής της Τσεχίας.


INFO
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΗΡΩΔΕΙΟ
ΩΡΑ: 21.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
GOLD VIP 83€,
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 73€,
Α’ ΖΩΝΗ 63€
Β’ ΖΩΝΗ 53€
Γ’ ΖΩΝΗ 43€
ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 30€
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ/ΑΝΕΡΓΩΝ 25€ (σε περιορισμένο αριθμό)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
210 7298930
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
www.ticketservices.gr
210 7234567
και σε όλα τα Public
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Συναυλία? Καλήτερα σκέτη απογοήτευση.Δείγμα της ορχήστρας της πράγας 18 μουσικοί όλοι κι όλοι.Καλά που υπήρχε και η ορχήστρα Αθηνών και γέμισε την σκηνή.Τα γνωστά τραγούδια ελάχιστα μόνο στο πρώτο μέρος.Και σε όλο το δέυτερο μέρος η κακιά συμφορά.Οι Barclay James Harvest.Ενα συγκρότημα με ενα γνωστό μόνο τραγούδι.Υποτίθεται Gest,και έφαγαν πάνω απο την την μισή συναυλία.Έπεξαν 8 ολόκληρα τραγούδια,τα 7 από αυτά δεν τα ξέρουν ουτε οι ίδιοι.Από το τρίτο ο κόσμος άρχισε να φέυγει.Μόνο που δεν κοιμηθήκαμε.Καλά που υπήρχαν και οι TKG στην αρχή.10 λεπτά όμως μόνο.Άλλη μια αρπαχτή στην Ελλάδα και με φθηνώτερο εισητήριο 30 ευρό παρακαλώ,ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή