ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ NEW LONG FEST 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το φετινό New Long Fest θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (Πρώην Αμερικάνικη βάση) Λεωφ. Μαραθώνος 196
Είσοδος: 5€ – Ώρα έναρξης: 17:30
Eventpage: https://www.facebook.com/events/393332231132850
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ:
Whereswilder
Need
Mother of Millions
A Victim of Society
Afformance
Breath After Coma
Black Hat Bones
Hidden in the Basement
Bandage
Day Oof
Half Gramme of Soma
Sober on Tuxedos
Fool in the Box
Mad John The Wise
Τη στιγμή που η ελληνική underground ροκ και metal σκηνή παρουσιάζει μέσω των εκπροσώπων της, κάποιες εκ των ποιοτικότερων δουλειών της, το φεστιβάλ που την τιμάει και τη στηρίζει εδώ και 13 συναπτά έτη, το New Long Fest, επιστρέφει ανανεωμένο για την 14η επαναληψή του, έχοντας –όπως πάντα- στο line-up του μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα εγχώρια ονόματα, σε μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών!
14 εξαιρετικές μπάντες σε μία σκηνή, πέντε λεπτά μακριά από τη θάλλασα, άφθονη κρύα βαρελίσια μπύρα, μεγάλη ποικιλία σε φαγητό και ποτό, τόνοι merchandise, άπλετο parking, φιλική διάθεση και ομαδικό πνεύμα, θα συνθέσουν για άλλη μια χρονιά την παλαιότερη εν ζωή underground φεστιβαλική διοργάνωση του καλοκαιριού, με είσοδο μόνο 5€ ανά ημέρα.
Το New Long Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της σκληρής και εναλλακτικής μουσικής. Όσοι δεν είχατε την τύχη να παραβρεθείτε, ήρθε μάλλον η ώρα να ζήσετε αυτή την εμπειρία! Για τους υπόλοιπους, η συνταγή είναι η γνωστή: 21 & 22 Ιουλίου ραντεβού στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.
Ο Δήμος Νέας Μάκρης εκμεταλλευόμενος την έκταση 40 στρεμμάτων περίπου που του διετέθη το 2000 από την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης, κατασκεύασε ένα πανέμορφο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο που ήδη σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα Πολιτιστικά & Αθλητικά συγκροτήματα του Νομού Αττικής.
ΠΑΡΟΧΕΣ / ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:
Φέτος στη παρέα μας θα βρίσκεται το Big Mouth, προσφέροντας ποιοτικό φαγητό και δροσιστικά cocktails, από το πλούσιο menu του, όπως επίσης και έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών της ροκ και μέταλ σκηνής, που θα συμπληρώσει το πολυσυλλεκτικό πολιτιστικό παζλ της φετινής edition του New Long Fest.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου