ΚΑΙ ΟΙ ROCK'N'ROLL CHILDREN ΣΤΟ CHANIA ROCK FESTIVAL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου, στα Χανιά, έχει ανακοινωθεί η δωδέκατη της γιορτής του rock, του Chania Rock Festival. Οι Πορτογάλοι gothic metallers, Moonspell, οι Γερμανοί Dirkschneider με τον θρυλικό Udo Dirkschneider, τη φωνή των Accept που θα ερμηνεύσει όλες τις κλασικές τους επιτυχίες και οι Σουηδοί hard rockers, H.E.A.T., συνθέτουν ήδη ένα line-up υψηλών προσδοκιών. Σήμερα ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε κι ένα από τα εγχώρια σχήματα που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ για πρώτη φορά και μιλάμε για τους Rock ‘N’ Roll Children, το –μακράν του δεύτερου- κορυφαίο tribute γκρουπ στη χώρα μας, που διασκευάζουν τραγούδια του μεγάλου Ronnie James Dio, απ’ όλα τα σχήματα στα οποία έχει τραγουδήσει (Rainbow, Black Sabbath, Dio, Elf, Heaven and Hell).
Με μουσικούς που έχουν τεράστια συναυλιακή εμπειρία με τα συγκροτήματά τους (Innerwish, Diviner, Endomain, Dexter Ward), οι Rock ‘N’ Roll Children ξεκίνησαν αρχικά ως ένα σχήμα διασκευών που έκανε φιλανθρωπικές συναυλίες από το 2011 (και συνεχίζουν και φέτος), κοντά στην ημερομηνία θανάτου του Ronnie James Dio και τα έσοδα πήγαιναν κάθε χρόνο σε διαφορετικά ιδρύματα. Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε συναυλία τους είναι sold out, οπουδήποτε κι αν παίζουν κι αυτό διότι είναι εμφανές ότι το κάνουν αποκλειστικά από το πάθος τους για τη μουσική του Dio και οι εκτελέσεις όλων των τραγουδιών, είναι μοναδικές, πέραν του ότι όταν ξεκινάνε να παίζουν, ξεχνούν να σταματήσουν!!!
Οι Rock ‘N’ Roll Children είναι το απόλυτο φεστιβαλικό συγκρότημα, το απόλυτο party συγκρότημα. Ξεχάστε ολογράμματα, ξεχάστε αποστειρωμένους rock stars που κάνουν tribute μπάντες για τα χρήματα. Είναι βέβαιο ότι με τους Rock ‘N’ Roll Children, μάλλον έχουμε βρει από τώρα το highlight του φετινού Chania Rock Festival!!!
“Long live rock ‘n’ roll”
Εισιτήρια για το φεστιβάλ μπορείτε να προμηθεύεστε από το παρακάτω link:
https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets.
Τα Early-bird εισιτήρια για το διήμερο (29-30 Ιουνίου), κοστίζουν 45 ευρώ, για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Τα ημερήσια εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Απρίλιο.
Επίσης, και φέτος θα γίνει ο μουσικός διαγωνισμός «Γιώργος Μανουσέλης» για το συγκρότημα που θα ανοίξει το φεστιβάλ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες:
Το Chania Rock Festival ανοίγει και φέτος τις πόρτες και την σκηνή του σε όλη την Ελλάδα!
Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, ο νικητής του μουσικού διαγωνισμού “Γιώργος Μανουσέλης” θα ανοίξει το φετινό festival και θα κερδίσει ένα χρηματικό βραβείο ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην ωραία Κρήτη τον Ιούνιο.
Όροι συμμετοχής στο https://www.chaniarockfestival.gr/en/band-contest-2018
Ετοιμαστείτε, προβάρετε, δηλώστε συμμετοχή και ανεβείτε στην σκηνή του Chania Rock Festival
https://www.facebook.com/ChaniaRockFestival/
Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ:
Το Chania Rock Festival, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Νότιας Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδας, ανοίγει τις πύλες του για δωδέκατο χρόνο στον Προμαχώνα San Salvatore της πόλης των Χανίων. Πολλά και διάσημα συγκροτήματα έχουν παρελάσει από το billing του CRF όλα αυτά τα χρόνια, από διάφορες πόλεις του κόσμου. Τα ονόματα μιλούν από μόνα τους: [Blind Guardian (GER), Kreator (GER), Therapy? (IRL), Phil Campbell And The Bastard Sons (UK), W.A.S.P (USA), Warlord (USA), Sabaton (SWE), Soulfly (BRA), Paradise Lost (UK), D-A-D (DEN), U.D.O (GER), Anathema (UK), Tyketto (USA), Destruction (GER), Blaze Bailey (GB), Warrel Dane (U.S.A.), Grave Digger (GER), Cutting Crew (GB), Praying Mantis (GB), Bonfire (GER), Mystic Prophecy (GER), Οrange Goblin (UK), Crucified Barbara (SWE), Crazy Lixx (SWE), Wotan (ITA), Pilgrim (RUS), Sailing To Nowhere (ITA), Eversin (ITA)] αλλά κι εγχώρια σχήματα/καλλιτέχνες [Gus G, Γιάννης Αγγελάκας, Ψαραντώνης, Last Drive, Spitfire, Rotting Christ, Septicflesh, Inner Wish, Deviser, Poem, Diviner, Universe 217, Planet Of Zeus, Nightstalker, Ανώριμοι, Lucky Funeral, Villagers Of Ioannina City (V.I.C.), Battleroar, Exarsis, Chronosphere, SL Theory, Doomocracy, Core The Band, 1000Dead, Skandal, Upon Revival, Hemingways κ.α.].
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου