STAIRWAY TO THE STARS (23/3/16)

• Καινούργιο προσωπικό άλμπουμ έχει ο κιθαρίστας των Mr. Big (και πρώην Racer X), Paul Gilbert. Τίτλος του, "I Can Destroy" και θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου.
• Δείτε ένα video με το making of  του καινούργιου άλμπουμ του Blaze Bayley, "Infinite Entanglement" που έχει ήδη κυκλοφορήσει.
• Για όσους ανησυχούσαν για την οικονομική κατάσταση των Iron Maiden, τους ενημερώνουμε ότι το συγκρότημα σε συνεργασία με την Robinsons Brewery, θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο μια καινούργια ποιότητα της μπύρας του! Έτσι μετά τις Trooper και Trooper 666, έρχεται η σειρά της Trooper Red 'N' Black. Εν τω μεταξύ, το Ed Force One επισκευάστηκε κι επέστρεψε στους …ουρανούς! (διάβασε εδώ)
• Νωρίτερα από το προβλεπόμενο σταμάτησε η συναυλία των Scorpions στο Αμβούργο, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο λαιμό και πιο συγκεκριμένα στις φωνητικές χορδές του Klaus Meine. Το γερμανικό συγκρότημα υποχρεώθηκε να ακυρώσει και τις εμφανίσεις τους σε Κολονία, Λειψία, Φανκφούρτη και Βερολίνο.Μεγάλε προσοχή, στις 20 Ιουλίου παίζεις Ελλάδα.
• Την μεγάλη περιοδεία των Bad Company στην Αμερική δεν μπορεί να παρακολουθήσει ο ιστορικός κιθαρίστας του συγκροτήματος, Mick Ralphs και θα αντικατασταθεί από τον Rich Robinson των Black Crowes. (διάβασε εδώ).  Η αλλαγή βρίσκει σύμφωνο τον Ralphs, που ιατρικοί λόγοι δεν τον αφήνουν να παίξει στην επανασύνδεση του μεγάλου συγκροτήματος.
• Σε περιοριζόμενη έκδοση 500 αντιτύπων θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ 'Live at Frontiers XX Anniversary' του Alessandro Del Vecchio & Friends with Toby Hitchcock. Διατίθεται μόνο μέσω του site της Frontiers.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου