ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ BOX SETS ΤΩΝ DEEP PURPLE KAI MOTORHEAD

Δύο εντελώς διαφορετικά box sets παρουσιάστηκαν αυτές τις ημέρες. Κι τονίζουμε το διαφορετικά γιατί το πρώτο, των Deep Purple, αφορά τον καινούργιο δίσκο τους Whoosh! που θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου και το δεύτερο το πρώτο ιστορικό άλμπουμ των Motorhead, Ace of Spades.
Ας ξεκινήσουμε με το Whoosh! που το παρουσιάζει ο ιστορικός ντράμερ του συγκροτήματος, ο Ian Paice που είναι το μοναδικό μέλος τους που έχει παίξει σε ΟΛΟΥΣ τους δίσκους τους. Η παραγωγή του έγινε από τον Bob Erzin και όπως θα δείτε η box set έκδοση, περιέχει το 2πλό βινύλιο, CD+DVD mediabook όπου μπορείτε να δείτε τη συζήτηση των "Roger Glover και Bob Ezrin για θέματα παραγωγής, ολόκληρη την εμφάνισή τους στο Hellfest το 2017 κι ένα T-shirt.

Το box set των Motorhead, δεν παρουσιάζεται από κάποιο μέλος, αλλά ψηφιακά αφού δυστυχώς και οι τρεις που παίζουν σε αυτό το άλμπουμ, έχουν φύγει από τη ζωή! Το Ace Of Spades κυκλοφόρησε το 1980 και η καινούργια έκδοση έχει ήδη παρουσιαστεί από τη στήλη ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ του Rockmachine.gr. Κάντε κλικ εδώ. 

30/7/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου