NEWS OF THE WORLD (1/12/18)

• Το καινούργιο άλμπουμ των Visions of Atlantis είναι live και θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019. Τίτλος του "The Deep & The Dark Live @ Symphonic Metal Nights".
•  Με τη Frontiers Music υπέγραψε το συγκρότημα των Black Rose Maze, στους οποίους τραγουδίστρια είναι η Καναδέζα Rosa Laricchiuta. Ποια είναι η κυρία; Μια από τις τραγουδίστριες/ες των Trans Siberian Orchestra.
• Στο καινούργιο studio άλμπουμ του 85χρονου(!) Άγγλού μπλουζίστα, John Mayall συμμετέχουν και οι Joe Bonamassa, Alex Lifeson, Steven Van Zandt (E Street Band) και Todd Rudngren. Το άλμπουμ τιτλοφορείται Nobody Told Me και θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου.
• Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των Extreme, Nuno Bettencourt, το συγκρότημα τελειώνει το mixing των καινούργιων τραγουδιών του που θα κυκλοφορήσουν το νέο έτος. Το καινούργιο άλμπουμ των Extreme θα είναι το πρώτο από το "Saudades De Rock" (2008).

• Οι Tim “Ripper” Owens τραγούδι (πρώην Judas Priest/Iced Earth), Chris Caffery κιθάρα (Savatage/Trans Siberian Orchestra), Steve DiGiorgio μπάσο (Testasment/Death) και Mark Zonder ντραμς (πρώην Fates Warning σχημάτισαν τους Spirits of Fire. Το συγκρότημα έχει έτοιμο το πρώτο άλμπουμ του σε παραγωγή του Roy Z. Και θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου.
• Στις 8 Μαρτίου 2019 θα κυκλοφορήσει το καινούργιο studio άλμπουμ των καλιφορνέζων Buckecherry με τίτλο "Warpaint". Θα περιέχει 12 κομμάτια κι ένα εξ αυτών θα είναι η διασκευή τους στο τραγούδι των Nine Inch Nails  "Head Like A Hole".
• Οι Silent Rage ανακοίνωσαν ότι ο Μιχάλης Ρινακάκης (Event Horizon X, Revile, Dragonrider, ex-Air Raid) είναι ο νέος τραγουδιστής τους. Το συγκρότημα αυτή την στιγμή δουλεύει πάνω στον διάδοχο του “The Deadliest Scourge”, με το στάδιο της προ-παραγωγής να έχει ήδη ξεκινήσει. Περισσότερες πληροφορίες στο άμεσο μέλλον.

• Το ιταλικό progressive metal συγκρότημα των Last Union παρουσίασε το video για το τραγούδι του "Taken" στο οποίο φωνητικά κάνει ο τραγουδιστής των Dream Theater, James LaBrie. To άλμπουμ τους τιτλοφορείται "Twelve" και θα κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου.
• Δείτε το δεύτερο μέρος των τριών videos με τη συνέντευξη των Dream Theater. 
" ...And I Tried" είναι ο τίτλος του καινούργιου video single των Outloud από το καινούργιο άλμπουμ τους.
• Σύμφωνα με τη Birmingham Mail, η γενέτειρα των Black Sabbath έχει σκοπό να τιμήσει το θρυλικό συγκρότημα σε λίγες μέρες. Αρχικά, η πόλη θα μετονομάσει τη γέφυρα στην οδό Broad σε γέφυρα Black Sabbath. Επίσης, το δημοτικό συμβούλιο ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός μεταλλικού παγκακίου πάνω στο οποίο θα αναγράφονται τα ονόματα και οι φωτογραφίες των 4 μελών του συγκροτήματος μαζί με το έτος ίδρυσης.
(Καλλιτεχνική απεικόνιση)
 • Δείτε τους Trans Siberian Orchestra να παίζουν το “Chance’ των Savatage. • Οι Queensryche ετοιμάζουν την καινούργια επετειακή έκδοση του ιστορικού άλμπουμ τους "Empire" που πρωτοκυκλοφόρησε το 1990 και περιείχε κομμάτια σαν το"Silent Lucidity" αλλά και το ομώνυμο.

 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου