NEWS OF THE WORLD (16/11/18)

• Η ερωτική ιστορία των John Lennon και Yoko Ono ετοιμάζεται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο σε σενάριο του Anthony McCarten. Το Hollywood Reporter αναφέροντας ότι οι συζητήσεις για την ταινία βρίσκονται ακόμα σε επίπεδο παραγωγών, σεναριογράφων και σκηνοθέτη κι όχι γυρισμάτων. Από τα γραφόμενα φαίνεται ότι η Yoko Ono έχει δώσει την άδεια της για τα γυρίσματα και θα επικεντρωθεί στη σχέση του ζευγαριού κι όχι στην καριέρα του στους Beatles! Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια αίθουσα τέχνης στο Λονδίνο το 1966 και παντρεύτηκε το 1969.
• Έφυγε από τη ζωή ε ηλικία 72 ο βρετανός σχεδιαστής εξωφύλλων Andie Airfix, που είχε επιμεληθεί εξώφυλλα cd και dvd των Rolling Stones, Def Leppard(Adremalize, Pyromania, Let’s get rocked), David Bowie, Guns’n’Roses, Metallica (Reload, S&M), Judas Prist (Jugalator), Led Zeppelin (BBC Sessions)κ.α..
• Δείτε το lyric video για το καινούργιο τραγούδι του Van Morrison, “Got to Go Where the Love Is,”  από το επερχόμενο 40ο(!) studio άλμπουμ του με τίτλο The Prophet Speaks που θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου.
• Το σχεδίαζαν πολύ καιρό και φαίνεται ότι τώρα, στα γεράματα, ο 73χρονος Rod Stewart κι ο 74χρονος Jeff Beck αποφάσισαν να ηχογραφήσουν μαζί ένα άλμπουμ. Οι δύο βρετανοί μουσικοί είχαν ξανασυνεργαστεί στα  τέλη της δεκαετίας του 60(!), ηχογραφώντας τα άλμπουμ Truth (1968) και Beck Ola (1969) τα οποία κυκλοφόρησαν σαν Jeff Beck. “Η φωνή μου και η κιθάρα του ταιρίαζουν απίστευτα» δήλωσε ο Rod Stewart στο περιοδικό Rolling Stone “θα ήταν υπέροχο αν ξαναβρισκόμαστε. Στο παρελθόν υπήρξαν πολλές κόντρες μεταξύ μας κυρίως λόγω εγωισμών, αλλά τώρα πια όλα αυτά έχουν ξεπεραστεί».
• Ένα καινούργιο live video ετοίμασαν οι Iron Maiden για το κλασσικό hit τους Run to the Hills ενόψει της αμερικάνικης περιοδείας τους του 2019.
• Ο πρώην κιθαρίστας των Guns’n’Roses, Gilby Clarke μιλώντας στην εκπομπή Trunk Nation LA Invasion του ραδιοσταθμού SiriusXM, δήλωσε ότι του δεν περίμενε την τόσο μεγάλη επιτυχία της «Not In This Lifetime». Γνώριζε ότι μόλις έβγαιναν για περιοδεία θα έσπαγαν τα ταμεία αλλά όχι αυτό το..πράγμα. Ο Clarke είχε αντικαταστήσει κατά την «Use Your Illusion» tour το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Izzy Stradlin το 1991 κι έμεινε με το συγκρότημα 3 χρόνια.Ήδη ετοιμάζει το καινούργιο, άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2018!
 • Δείτε το  video με το τραγούδι «The Edge Of Sanity» μέσα από το ομώνυμο Ep της συνεργασίας των Mark Shleton και David Chastain. Το ιδρυτικό μέλος και μπασίστας των Manilla Road και ο κιθαρίστας που άφησε εποχή στο χώρο του heavy metal αντίστοιχα, είχαν ξεκινήσει να συνεργάζονται το 1988 αλλά δεν προχώρησαν σε κυκλοφορία. Το Φεβρουάριο του 2018 αποφάσισαν να ξεθάψουν εκίνη την συνεργασία και να την κυκλοφορήσουν. Και ενώ όλα ήταν έτοιμα, τους πρόλαβε ο θάνατος του Mark Shelotn. Τελικά τα 4 τραγούδια τους κυκλοφορούν με τίτλο «The Edge Of Sanity - 88 Demo Session»
• Ένα live άλμπουμ με 11 τραγούδια και τίτλο Screaming Murder Death From Above: Live In Aalborg» θα κυκλοφορήσουν στις 18 Ιανουαρίου 2019 οι Raven. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε CD digipak, 2LP gatefold, download και streaming.

• Στις 25 Ιανουαρίου 2019 θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Rival Sons με τίτλο «Feral Roots» και σε παραγωγή του Dave Cobb. Πρώτο video single το κομμάτι Back In The Woods.
• Σε κώμα βρίσκεται ο ντράμερ των καναδών Helix, Greg «Fritz» Hinz μετά από χτύπημα στο κεφάλι, που υπέστη από πτώση από την οροφή του σπιτιού του.
• Το αυτονόητο επιβεβαίωσε ο Paul Stanley: οι Kiss θα ηχογραφήσουν και βιντεοσκοπήσουν την 3χροπνη(!) αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους  Kiss End Of The Road tour και θα κυκλοφορήσει σε cd/dvd/blu-ray!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου