ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ QUEENSRŸCHE

Έτοιμο το καινούργιο studio των Queensryche που θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου 2019 με τίτλο "The Verdict". Η παραγωγή του έγινε από τον Chris "Zeuss" Harris και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι μορφές (cd/dvd, βινύλιο) που θα κυκλοφορήσει.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. To The Verdict έχει πιο drive τραγούδια σε σχέση με το προηγούμενο άλμπουμ μας, με περισσότερα progressive στοιχεία» δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Todd La Torre, ενώ ο κιθαρίστας Michael "Whip" Wilton είπε:  "Το 'The Verdict' είναι το πιο metal και πιο progressive άλμπουμ που έχουμε κάνει εδώ και πολλά χρόνια».
Το συγκρότημα έχει ανακοινώσει 25 ημερομηνίες για τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2019 για την Αμερική μαζί με τους Fates Warning.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι οτους τελευταίους 18 μήνες απέχει από τις δραστηριότητες του συγκροτήματος ο ντράμερ  Scott Rockenfield για να ασχοληθεί με το νεογέννητο γιό του. Τη θέση του πήρε ο ντράμερ των Kamelot, Casey Grillo και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος από τους 2 θα παίξει στην περιοδεία αλλά και στο δίσκο. Το "The Verdict" είναι το τρίτο άλμπουμ των Queensryche με τραγουδιστή τον La Torre.
30/10/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου