NEWS OF THE WORLD (4/5/18)



·         •  Με bonus 7 live και 3 demo θα επανακυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου το (θεο)κλάσικο άλμπουμ των Megadeth, Killing Is My Business… And Business Is Good(1985). Εκείνο για το οποίο διαφωνούμε είναι το καινούργιο εξώφυλλο το οποίο μάλλον μπερδεύει και δεν προσθέτει τίποτε καινούργιο.
•  Τον Ken Mary (Alice Cooper, Accept, Fifth Angel) ανακοίνωσαν σαν νέο ντράμερ οι Flotsam and Jetsam.
·          
• Δείτε το καινούργιο τραγούδι των U2 με τίτλο “Love Is Bigger Than Anything in Its Way” μέσα από το τελευταίο άλμπουμ τους Songs of Experience. Το video γυρίστηκε στο Δουβλίνο.

Καινούργιο άλμπουμ έχουν κι οι βετεράνοι Praying Mantis απ όπου φιλοξενούμε το video για το τραγούδι τους "Keep it alive''.




Α• Aκόμα μια παλαιά live ηχογράφηση τους θα κυκλοφορήσουν οι Allman Brothers Band. Αυτή τη φορά πρόκειται για την περιοδεία τους του 2003 που θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαϊου σε 4πλο cd με τίτλο Peach Picks: Cream of the Crop 2003και θα περιέχει συνολικά 36 τραγούδια, όλα από εκείνη την περιοδεία.
 • • Οι Mastodon παρουσίασαν ένα πολύ καλό lyric video για το τραγούδι τους "Clandestiny" μέσα από το τελευταίο άλμπουμ τους "Emperor Of Sand" που έχει κυκλοφορήσει από τον Μάρτιο του 2017.
  • "This Time" τιτλοφορείται το video του καινούργιου τραγουδιού των Night Fligh t Orchestra. Το τραγούδι είναι μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "Sometimes The World Ain't Enough" που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σεdigipack CD και βινύλιο.

• Το ιδρυτικό μέλος και ντράμερ των Queensryche, Scott Rockenfield δεν θα συμμετάσχει στις ηχογραφήσεις του καινούργιου άλμπουμ του συγκροτήματος γιατί θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο με το νεογέννητο γιό του και ο τραγουδιστής Todd La Torre στην προσπάθεια του να δημιουργήσει ένα έστω μικρό, ενδιαφέρον για το νέο άλμπουμ, δεν ανακοινώνει το όνομα του αντικαταστάτη του.

• Headliners στο Up The Hammers XIV, το οποίο θα διεξαχθεί στο Gagarin 205 15 και 16 Μαρτίου θα είναι οι Armored Saintι. Μαζί τους θα είναι κι οι Eternal Champion, ενώ περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν αργότερα. Η τιμή του εισιτηρίου για το διήμερο θα είναι 59 ευρώ.
• Πέθανε σε ηλικία 52 ετών ο Tim Calvert, πρώην κιθαρίστας των Forbidden και Nevermore. Ο Tim Calvert έπασχε από την ασθένεια ALS.κι είχε παίξει στα άλμπουμ των Forbidden, "Twisted Into Form" (1990),  "Distortion" (1994) και "Green”(1997) καθώς και στο "Dreaming Neon Black" (1999) των Nevermore.

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΜΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου