ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ACCEPT

Αυτό είναι το εξώφυλλο του καινούργιου άλμπουμ των Accept που θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου με τίτλο "The Rise Of Chaos". Μια ημέρα πριν, το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Wacken Open Air όπου στο πρώτο μέρος θα παίξουν κλασικά Accept τραγούδια, στο δεύτερο μέρος ο κιθαρίστας τού συγκροτήματος Wolf Hoffmann θα παρουσιάσει το προσωπικό του άλμπουμ "Headbangers Symphony" (2016) με τη συνοδεία της Czech National Symphony Orchestra και στο τρίτο(!) μέρος, οι Accept με τη συνοδεία της Συμφωνικής θα παίξουν άλλο ένα Live show με τη βοήθεια multimedia show. Η βραδιά για τους τιμώμενους Accept έχει ονομαστεί "Night To Remember".
Μιλώντας για το καινούργιο άλμπουμ ο Wolf Hoffmann είπε: "'Η κατάσταση που επικρατεί γύρω μας είναι κάτι που μάς απασχολεί. Όπου κι αν πάμε υπάρχουν σοβαρές αλλαγές στις δομές των κοινωνιών με αποτέλεσμα ο κόσμος να αλλάζει.  Αυτό που σήμερα υπάρχει αύριο δεν υπάρχει κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά τι θα συναντήσουμε αύριο. Το εξώφυλλο του άλμπουμ είναι και το
εξώφυλλο είναι το σκηνικό και βρίσκεται πάνω σε κάθε σκηνή που παίζουμε.
Μιλώντας για τα καινούργια τραγούδια του "The Rise Of Chaos" ο Hoffmann είπε ότι δεν διαφέρουν από αυτά του προηγούμενου άλμπουμ τους "Blind Rage"(2014).

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου