TOP OF THE BILL (28/4/17)


Εν όψη της επετειακής περιοδείας "Images, Words & Beyond"των Dream Theater, o πρώην ντράμερ του συγκροτήματος Mike Portnoy σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε ότι πάντα έχει χρόνο για τους Dream Theater και ας ασχολείται και με άλλα projects. "Ποτέ δεν είμαι απασχολημένος για τους Dream Theater, απλά δεν με κάλεσαν να συμμετάσχω στην περιοδεία”. Πάντως οι Petrucci και Rudess, όταν ρωτήθηκαν για τυχόν συμμετοχή του Portnoy στην περιοδεία είχαν απαντήσει πως είναι πολύ απασχολημένος για να βρει χρόνο και να παίξει μαζί τους.
• Στο νοσοκομείο μπήκε εσπευσμένα ο Elton John, διακόπτοντας την περιοδεία του  λόγω μίας σπάνιας και δυνητικά θανατηφόρας λοίμωξης από ένα ασυνήθιστο βακτήριο. Ο τραγουδιστής ακύρωσε  9 συναυλίες του στο Las Vegas και να γύρισε κατευθείαν στην Μεγάλη Βρετανία, για να εξεταστεί από ειδικούς γιατρούς. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο Elton John νοσηλεύτηκε για δύο βράδια στην εντατική αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την πτήση της επιστροφής του από τη Χιλή στη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με το BBC και τους γιατρούς του, η λοίμωξη θα μπορούσε να θεωρηθεί «δυνητικά θανατηφόρα». Ωστόσο, οι ίδιοι κατάφεραν να την αναγνωρίσουν αμέσως και να του χορηγήσουν την κατάλληλη θεραπεία.
• Μετά από 5 χρόνια καριέρας οι Purson ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους.
• Μια deluxe έκδοση του άλμπουμ Exodus του Bob Marley and the Wailers επιμελήθηκε ο γιός του Ziggy και θα κυκλοφορήσει  μέσα στο καλοκαίρι. Η πρώτη έκδοση του άλμπουμ είχε γίνει το 1977 και φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια κι η καινούργια έκδοση θα περιέχει 3 CD αλλά και σε 4πλό βινύλιο.
 
• Δείτε ένα video με τους Deep Purple να εξηγούν πρως προήλθε ο τίτλος και οι στίχοι του καινούργιου τραγουδιού τους All I got is you.

• Ο συνιδρυτής των Steely Dan, Donald Fagen σχημάτισε τους Nightflyers και θα βγει στην Αμερική σε περιοδεία το καλοκαίρι
 • 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του …Like Clockwork, οι Queens Of The Stone Age έχουν έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ τους. Δεν ανακοινώθηκαν ακόμα τίτλος ή ημερομηνία κυκλοφορίας.  

• Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε το καινούργιο video των Avenges Sevenfold για το τραγούδι τους "God Damn".
• 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού άλμπουμ με τίτλο "The Way Life Goes"(2013), ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Tom Keifer μπαίνει στο studio για να ηχογραφήσει τα καινούργια τραγούδια του. Μήπως ένα reunion των Cinderella θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον;


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου