TOP OF THE BILL (25/4/17)




  • Αυτό είναι το εξώφυλλο του καινούργιου άλμπουμ του Roger Waters που θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Τίτλος του Is This The Life We Really Want?και κυκλοφορεί 25 χρόνια(!) μετά το τελευταίο του άλμπουμ που ήταν το Amused to Death.
• Το προσωπικό του άλμπουμ "K2 - Tales Of Triumph And Tragedy", επανακυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση box set ο οργανίστας των Deep Purple, Don Airey. To "K2" είχε κυκλοφορήσει το 1982 και περιγράφει τις περιπέτειες του  ορειβάτη Jim Curran για να κατακτήσει την κορυφή K2 του Έβερεστ. Στο άλμπουμ τον συνοδεύουν κι οι Gary Moore, Cozy Powell, Colin Bluntstone, Chris Thompson κ.α. Η καινούργια box set έκδοση του K2 θα περιέxει το cd με 7 ακυκλοφόρητα κομμάτια, ένα dvd, υπογεγραμμένο πιστοποιητικό αγοράς, promo φωτογραφίες, press kit  και χάρτη του βουνού!
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ο μπασίστας και συνιδρυτικό μέλος των Them, Alan Henderson.
• 50 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη το 1967, τη χρονιά που διοργανώθηκε το Monterey International Pop Festival και οι διοργανωτές ετοιμάζουν για το τριήμερο 16, 17 και 18 Ιουνίου (συμπτωματικά τις ίδιες ημερομηνίες είχε διοργανωθεί το φεστιβάλ το 1967) μια συναυλία Booker T. Stax Revue, Eric Burdon & The Animals, North Mississippi Allstars, Norah Jones,Phil Lesh & The Terrapin Family Band και δεκάδες άλλους.

• Στο studio μπήκαν οι Revolution Saints για να ηχογραφήσουν το δεύτερο άλμπουμ τους. Μαζί του και πάλι ο παραγωγός Alessandro Del Vecchio, ενώ στην πάρει των Doug Aldrich και Jack Blades προστέθηκε ο ντράμερ Deen Castronovo.
• Ο κιθαρίστας των Metallica, Kirk Hammett δήλωσε ότι η παραγωγή των σημερινών videos είναι σαφώς φτηνότερη  σε σχέση με την παραγωγή στις δεκαετίας  του 80 και 90. Το video-clip του "One" στοίχισε εξαφήφιο νούμερο(!) ενώ τα καινούργια video του "Hardwired...To Self-Destruct" στοίχισε το καθένα περί τα 15-20.000 δολάρια. Εν τω μεταξύ το άλμπουμ στην Αμερική ξεπέρασε το 1.000.000 αντίτυπα (συμπεριλαμβανομένων φυσικών πωλήσεων και νόμιμων ψηφιακών κατεβασμάτων).
• Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη περιοδεία των Loudness στην Αμερική γιατί δεν τους επιτράπηκε η είσοδος όταν έφθασαν στο Σικάγο κι αναγκάστηκαν στη χώρα τους. Πιθανόν η άρνηση να τους δεχτούν στην Αμερική να οφείλεται στον καινούργιο μεταναστευτικός νόμος του Trump καθότι τους ζητήθηκε visa που δεν τους είχε ζητηθεί την προηγούμενη φορά.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου