ΠΡΟΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΩΝ ΑΜΚΕΝ. Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Πηγαίνοντας στο στούντιο ν' ακούσω την προακρόαση του νέου άλμπουμ των Amken "Theater Of The Absurd" κι έχοντας ακούσει το προηγούμενο τους EP "Adrenaline shot"και δει το πρώτο κομμάτι-video clip "Souls Crypt" από το "Theater Of The Absurd", πίστευα ότι ήξερα πάνω κάτω τι να περιμένω.
 Μπαίνοντας όμως στο στούντιο και ακούγοντας και τα υπόλοιπα 7 τραγούδια έμεινα έκπληκτος, ακούγοντας μια πολύ πιο ώριμη δουλεία σε σχέση με το EP τους. Επαγγελματική προσέγγιση, με ωραίες εναλλαγές στον ρυθμό και δουλεμένες κιθαριστικες μελωδίες και μπάσο που σκοτώνουν. Οι στίχου των τραγουδιών τους, πέραν του headbanging, σε βάζουν να σκεφτείς αφού καταπιάνονται με κοινωνικά και ψυχολογικά θέματα!Επίσης ξεχωρίζει η καλή παραγωγή, που σου δίνει την ευκαιρία να ακούσεις καλύτερα τα τραγούδια ακούγοντας τα τραγούδια καταλαβαίνοντας την τοποθέτηση του κάθε οργάνου που για μένα είναι σημαντικό. Γι αυτό κι η συμμετοχή του David Prudent των Made In Hell studio χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΜΠΩΚΟΣ
 Y.Γ. Το γκρουπ είχε αναδειχθεί νικητής στον διαγωνισμό για το καλύτερο ελληνικό πρωτοεμφανιζόμενο ελληνικό συγκρότημα εδώ στον Rockmachine.gr


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου