CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (28/3/15)


Ο Ozzy ενώ κολυμπάει και φοράει και μπλουζάκι για να μην τον κάψει ο ήλιος!
• Σε εγχείρηση πρέπει να υποβληθεί ο Αρχιερέας του Heavy Meta, Ozzy Osbourne μ ‘ αποτέλεσμα το Ozzfiesta που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί   από τις 27 έως και 31 Μαίου στο Hard Rock Hotel της Riviera Maya του Μεξικό ακυρώνεται. Το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει τι εγχείριση θα κάνει ο    Ozzy αλλά ότι η θεραπεία του θα διαρκέσει 3 με 4 εβδομάδες.
• Απεβίωσε σε ηλικία 47 ετών ο πρώην μπασίστας των Death και Control Denied, Scott Clendenin. Τα αίτια θανάτου του δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.
• Τη θέση του Joel Hoekstra στους Night Ranger, πήρε ο πρώην  Alice Cooper/Slash, Keri Kelli.
• «Into The Sun» είναι ο τίτλος του καινούργιου άλμπουμ του μπλουζίστα Robben Ford. Συμμετέχουν οι Warren Haynes, Keb’ Mo’, Robert Randolph,   Sonny Landreth, ZZ Ward και Tyler Bryant.
• Οι Νορβηγοί progressive metallers Leprous θα κυκλοφορήσουν στις 25 Μαϊου το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "The Congregation". Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Nihil και η συνολική διάρκεια του cd είναι 65 λεπτά. Το "The Congregation" θα κυκλοφορήσει σε jewelcase CD, digital download, περιορισμένο mediabook CD και διπλό βινύλιο. Οι φυσικές εκδόσεις θα περιέχουν bonus το τραγούδι "Pixel". Η σημερινή σύνθεση των Leprous είναι Einar Solberg τραγούδι/πλήκτρα, Tor Oddmund Suhrke και Øystein Landsverk κιθάρες και Baard Kolstad ντραμς.
• Λίγοι ξέρουν ότι ο Al Atkins ήταν ο πρώτος τραγουδιστής των Judas Priest κι ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν  ότι έχει και προσωπική καριέρα. Εδώ κι αρκετά χρόνια συνεργάζεται με τον κιθαρίστα Paul May και πρόσφατα κυκλοφόρησαν τη συλλογή(!) "Anthology", που περιλαμβάνει κι 6 ακυκλοφόρητα τραγούδια μεταξύ των οποίων και τη διασκευή τους στο "In The Air Tonight" του Phil Collins. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι o Atkins είναι συν συνθέτης αρκετά τραγούδια των δύο πρώτων άλμπουμ των Judas Priest, "Rocka Rolla" και "Sad Wings of Destiny".
• Δείτε εδώ το video για το τραγούδι των Impelitteri “Venom” από τον καινούργιο ομότιτλο δίσκο τους.


Για να διαβάσετε περισσότερα νέα,  πατήστε το κουμπί «Νέα του Rockmachine.gr».
 



·          

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου