O STEVE VAI ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ


Καιρό είχαμε να τον δούμε. H Inviolate World Tour του Steve Vai θα περάσει από Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 21 και 22 Απριλίου αντίστοιχα, στα Principal Club Theater και Fuzz Live. Η ευρωπαική περιοδεία του ξεκινά από τη Λισσαβώνα της Πορτογαλίας στις 24 Μαρτίου και θα ακολουθήσουν Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Κροατία, Σλοβακία, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ελλάδα, Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία, Σκόπια, Λετονία, Εσθονία για να καταλήξει στις 7 Μαΐου στη Φιλανδία.
Η τελευταία φορά  που τον είδαμε στη χώρα μας ήταν το 2012 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 5 και 6 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας “The Story Of Light Tour”.Steve Vai – Εισιτήρια:

Τιμές εισιτηρίων:

30€ (περιορισμένη προπώληση)

35€ (προπώληση)

40€ (ταμείο)

325€ (VIP1)

232€ (VIP2)
Αγοράστε τα εισιτήριά σας από viva.gr
Για Αθήνα αγοράστε από ΕΔΩ
Για Θεσσαλονίκη αγοράστε από ΕΔΩ

VIP1 – Full Experience

Το πακέτο VIP1 περιλαμβάνει τα παρακάτω:

    Εισιτήριο συναυλίας
    Θέση στο VIP section του εξώστη
    Meet & Greet και αναμνηστική φωτογραφία με τον Steve Vai
    Πρόσκληση σε συζήτηση και Q&A με τον Steve Vai πριν τη συναυλία
    Παρακολούθηση του soundcheck
    Ξενάγηση στα μουσικά όργανα και στον εξοπλισμό του Steve Vai
    Αναμνηστικό πάσο VIP
    Είσοδος στην εκδήλωση με προτεραιότητα

VIP2 – Meet & Greet

Το πακέτο VIP2 περιλαμβάνει τα παρακάτω:

    Εισιτήριο συναυλίας
    Θέση στο VIP section του εξώστη
    Meet & Greet και αναμνηστική φωτογραφία με τον Steve Vai
    Πρόσκληση σε συζήτηση και Q&A με τον Steve Vai πριν τη συναυλία
    Παρακολούθηση του soundcheck
    Αναμνηστικό πάσο VIP
    Είσοδος στην εκδήλωση με προτεραιότητα

Οδηγίες για τα VIP πακέτα

Όλα τα VIP πακέτα είναι ονομαστικά και θα καταστούν άκυρα εάν μεταπωληθούν. Αν χρειαστούν  αλλαγές ονομάτων θα γίνουν κατά την αποκλειστική κρίση της 237 Global. Οι οδηγίες για τα  VIP πακέτα θα αποσταλούν μέσω email το αργότερο τρεις ημέρες (3) πριν από τη συναυλία. Εάν δεν λάβετε σχετική ενημέρωση τρεις ημέρες πριν τη συναυλία, επικοινωνήστε με  email στο info@237global.com. Όλα τα πακέτα και τα περιεχόμενά τους είναι μη μεταβιβάσιμα.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων ή ανταλλαγές και όλες οι πωλήσεις είναι τελικές. Όλες οι παροχές του πακέτου VIP υπόκεινται σε αλλαγές. Τα στοιχεία που παρέχονται κατά τη στιγμή της αγοράς (e-mail και ταχυδρομική διεύθυνση) είναι αυτά που θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η 237 Global, ο καλλιτέχνης, η περιοδεία, ο διοργανωτής, η εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων, ο χώρος διεξαγωγής ή οποιαδήποτε άλλα μέρη της παραγωγής  δεν ευθύνονται  για ανακριβείς πληροφορίες που παρέχονται από τον καταναλωτή κατά τη στιγμή της αγοράς.Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το VIP πακέτο σας ή δεν έχετε λάβει τις σχετικές πληροφορίες εντός τριών ημερών (3) από την ημερομηνία της συναυλίας, στείλτε email στο info@237global.com.

19/1/23
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου