ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΤΑΣΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

Έφυγε από τη ζωή ο διοργανωτής συναυλιών Τάσος Αλεξόπουλος που είχε διοργανώσει πολλές συναυλίες των Scorpions στη χώρα μας. Έχοντας στενή προσωπική σχέση με το συγκρότημα, διοργάνωσε το «Scorpions Festival»  στο γήπεδο Καραϊσκάκη καθώς και το  θρυλικό reunion το 2009 με 40.000 θεατές με καλεσμένους ονόματα όπως οι Whitesnake, Def Leppard, Joe Cocker  και ο  Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο Τάσος Αλεξόπουλος είχε σπουδάσει ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Kassel της Γερμανίας, ενώ μαζί με τη σύζυγό του Μαρία και την κόρη τους ζούσαν τα τελευταία δέκα χρόνια στο Βερολίνο, από όπου και διηύθυνε την εταιρεία Robin4Arts.
ΟΑλεξόπουλος είχε διοργανώσει την παραγωγή «Scorpions Mtv Unplugged live in Athens» στο Λυκαβηττό, όπου τιμητικά του απονεμηθεί χρυσός δίσκος. Ήταν επίσης ο διοργανωτής της τελευταίας μεγάλης συναυλίας των Scorpions στην Ελλάδα, στο Καλλιμάρμαρο, όπου την παρακολούθησαν περισσότεροι από 40.000 θεατές.
Μια από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ήταν η εταιρεία management Quattro, όπου μεταξύ άλλων είχε συνεργαστεί με το ελληνικό συγκρότημα των Douglas.
Δεν ανακοινώθηκαν τα αίτια θανάτου του. Διαβάστε εδώ την ανάρτηση των Scorpions και τα συλλυπητήρια τους στη σύζυγό του
27/4/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου