ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ URIAH HEEP

Επί τέλους, μετά από 4 χρόνια αναμονής από την χρονιά που κυκλοφόρησε το τελευταίο studio άλμπουμ τους,οι αγαπημένοι μου Uriah Heep ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου 25ου(!) άλμπουμ της τεράστιας καριέρας τους. Τίτλος του "Living The Dream" και θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου σε παραγωγή του μηχανικού ήχου, Jay Ruston. Δείτε αλλά κι ακούστε  το πρωτο δέιγμα από "Living The Dream" που είναι το τραγούδι "Grazed By Heaven" σύνθεση των Jeff Scott Soto (στίχοι) και του μπασίστα του συγκροτήματος Dave Rimmer (μουσική). Χωρίς να είναι ένα φοβερό κομμάτι, είναι πλούσιο, γεμάτο και καλοερμηνευμένο με τη δουλειά του οργανίστα Phil Lanzon να ξεχωρίζει. Και με δεδομένα ότι ο κιθαρίστας Mick Box είναι 71 ετών κι ο τραγουδιστής Bernie Shaw 61, καταλαβαίνει κανείς τη δίψα τους για αυτό που κάνουν.
"Το τραγούδι μιλάει για πάθος και sex και βασίζεται στη λογική του 'Fifty Shades Of Grey'» λέει ο Jeff Scott Soto, ενώ ο μπασίστας David Rimmer που έργαψε τη μοσυική λέει ότι "'η μουσική συμβαδίζει με την ένταση των στίχων και βασίζεται σε μια δυνατή μελωδία. Πάντα ήμουν fan της φωνής του Jeff Scott Soto και όταν άκουσε τη μουσική μου έβαλε αμέσως τους στίχους. Για εμένα η συνεργασία μαζί του ήταν μια στιγμή 'Living The Dream'.
Εμείς αν κρίνουμε από την ένταση του "Grazed By Heaven"πρέπει να περιμένουμε ένα δυνατό άλμπουμ με τραγούδια αντάξια της μεγάλης ιστορίας των Uriah Heep. Το "Living The Dream"θα κυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο, CD/DVD deluxe edition (ακολουθεί το track list), ψηφιακά και σε μονό cd.
Track listing:
01. Grazed By Heaven
02. Living The Dream
03. Take Away My Soul
04. Knocking At My Door
05. Rocks In The Road
06. Waters Flowin'
07. It's All Been Said
08. Goodbye To Innocence
09. Falling Under Your Spell
10. Dreams Of Yesteryear
11. Take Away My Soul (alternate version) (bonus track; CD/DVD deluxe edition)
Bonus DVD track listing:
* "Grazed By Heaven" music video
* "Take Away My Soul" music video
* "Making The Dream" documentary
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου