GRAHAM BONNET BAND, CROW CLUB 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Μια συναυλία που περίμενα να δω καιρό και δεν με απογοήτευσε. Ο πρώην τραγουδιστής των Rainbow, Michael Schenker, Alcatrazz κι Impellitteri σε περιοδεία παρουσιάζοντας τον καινούργιο δίσκο του, σαν Graham Band με τίτλο The Book.
H αλήθεια είναι ότι η επαναδραστηριοποίησή του έχει γίνει εδώ και 3 περίπου χρόνια με την επανακυκλοφορία των 4 άλμπουμ των Alcatrazz (διάβασε εδώ) αλλά τη δημιουργία των GBB.
Η βραδιά ξεκίνησε στις 9 με τους Mystery του Άγγελου Περλεπέ που μπροστά σε 60 περίπου θεατές, που τραγούδι με τραγούδι όλο και πολλαπλασιαζόντουσαν, κατέθεσε το ταλέντο του. Μαζί του είχε έναν πολύ καλό τραγουδιστή, τον Δημήτρη Συργιάννη, που έχει κάνει δικά του τα τραγούδια και τον μπασίστα  Τάσο Βρεττάκη που χωρίς να …φαίνεται, κράτησε τον ήχο σωστά και ψηλά. Πολύ καλή εμφάνιση από τους Mystery που πέραν του επικού και υπέροχου Tales... Of The Unexpected (κάθε φορά που το ακούω μου αρέσει περισσότερο), επεφύλαξαν μια πολύ καλή έκπληξη, ανεβάζοντας στη σκηνή τον tour manager των Graham Bonnet Band, Giles Lavery που δεν είναι άλλος από τον προ τελευταίο τραγουδιστή των Warlord. Με τον Lavery, οι Warlord έπαιξαν εκείνο το θρυλικό διήμερο στο Gagarin κι ηχογράφησαν το Live inn Athens(cd/dvd). Οι Mystery κι ο Lavery είπαν το Child of the Damned, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Οι Mystery με τον Giles Lavery, ερμηνεύουν το Child of the Damned.
Ο Graham Bonnet εμφανίστηκε στις 22.05 σ’ ένα γεμάτο, αλλά όχι ασφυκτικά, Crow Club με τον παλιό του συνεργάτη, οργανίστα των Alcatrazz (και New England) Jimmy Waldo, τον κιθαρίστα Conrad Pesinato, την μπασίστρια Beth-Ami Heavenstone κι ένα πολύ καλό ντράμερ που πήρε τη θέση του Mark Zonder, τον Mark Benquechea.
Αν και το μικρόφωνο του Bonnet δεν ακουγόταν στο πρώτο τραγούδι, σε σημείο που δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιο ήταν, από το επόμενο ο ήχος έφτιαξε και ξεκίνησε ένα καταιγιστικό greatest hits. Με πλούσια προσωπική προιστορία, ο Bonnet τίμησε την καριέρα του με τον Michael Schenker, παίζοντας τα Samurai, Desert Song και Assault Attack, στον Stand in Line, στους Alcartrazz με τα Island in the sun, Jet to Jet, Too young to die, God blessed video και Skyfire, για να φθάσουμε στο Night Games που ομολογώ δεν περίμενα να το ξέρουν όλοι και να το τραγουδούν και φυσικά στην Rainbow περίοδο του όπου ερμήνευσε τα All Night Long (το τραγούδησε όλο το club), Eyes of the World (επικό έπος επών το χαρακτήρισε ο Νίκος Τραγάκης που ήταν δίπλα μου) και φυσικά το Since you been gone! Έκλεισε με το Lost in Hollywood εν μλέσω αποθέωσης όπου και πάλι το μικρόφωνο του δεν ακουγόταν. Δεν βαριέσαι, τραγουδάγαμε εμείς.
 Για την ιστορία, ο Graham Bonnet, με την καλή σκηνική παρουσία, το υψηλό επίπεδο φωνής και την ενέργεια που μετέδιδε, είναι 70 ετών!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου